Pistacie sundhedsmæssige fordele

03/05/2010 by admin

Pistacie sundhedsmæssige fordele

Pistacienødder er en snack, der vil gøre meget mere end bremse din appetit. Disse dejlige lille nødder skinne når det kommer til ernæring. Fra bedre hjerte-kar-sundhed til at opretholde vision, indeholder pistacienødder en række næringsstoffer og tilknyttede fordele ikke altid findes i andre nødder. Munch på en håndfuld næste gang du har brug for en snack og høste disse sunde belønninger.

Hjertesundhed

Pistacienødder er høj i hjerte sunde enkeltumættede fedtsyrer. Undersøgelser har knyttet forbruget af pistacienødder med en reduktion i total kolesterolniveauer. Desuden, nogle undersøgelser har vist et fald i LDL-kolesterol, ofte omtalt som "dårlige" kolesterol, og andre har også viser en stigning i HDL-kolesterol, ofte omtalt som "gode" kolesterol. En undersøgelse foretaget af Penn State University evalueret pistacie indtag indflydelse på blodtryk som reaktion på stress. Patienter, der spiste pistacienødder havde en lavere blodtryk svar. Kontrollerende eller reducere både kolesteroltal og blodtryk er nøglefaktorer for at mindske risikoen for hjerte-kar-sygdom.

Eye sundhed

Pistacienødder indeholder to unikke karotenoider ikke ofte findes i andre nødder. Carotenoider lutein og zeaxanthin fungere som beskyttende antioxidanter. Antioxidanter er stoffer der beskytter væv fra frie radikaler i kroppen. Lutein og zeaxanthin har været forbundet med eye sundhed og reduktion af risiko for at udvikle aldersrelateret Macula degenerationm, som er den hyppigste årsag til synshandicap og erhvervede blindhed i USA.

Mere gavnlige næringsstoffer

Ud over deres bidrag til hjerte og øjne sundhed er pistacienødder også en glimrende kilde til kobber, mangan og B6-Vitamin, samt en god kilde til en lang række andre B-vitaminer. Kobber er vigtigt som en del af enzymer og hjælper i dannelsen af bindevæv. Mangan spiller en rolle i væv udvikling, vækst, reproduktion og metabolismen af fedt og kulhydrater. Vitamin B6 er vigtig i udviklingen af antistoffer i immunsystemet og det hjælper også med sund nervefunktion og produktionen af røde blodlegemer. Pistacienødder også indeholder fiber, som er til gavn for gastrointestinal sundhed.

Vægttab

Mens indtagelse af nødder anbefales på grund af de sundhedsmæssige fordele, er det stadig vigtigt at se portionsstørrelser. Selvom nærende, er de også højt kalorieindhold, som kan ødelægge vægttab indsats. Undersøgelser har konstateret, at ingen vægtændring blev registreret når pistacienødder spises i moderate mængder. De er en lavere kalorieindhold møtrik. En servering af pistacienødder er omkring 49 nødder, yder 170 kalorier. Pistacienødder er oftest findes stadig i skallen. Det tager lidt arbejde at komme ind i dem, hvilket nedsætter spise tid tillader hjernen mere effektivt signal tarmen, når en person er fuld. Derudover kan denne langsommere spise føre til mere opmærksomme spise og nydelse af mad.

Bedste valg

Vælg pistacienødder, der er stadig i skallen og undgå stærkt saltet sorter. Overskydende natrium hæve blodtrykket hos nogle mennesker. Vælg pistacienødder med en lys grøn farve med en beige shell. Farvede sorter, såsom dem i nuancer af rødt, kommer i løbet af ferien. De er dejlig til dekoration, men har været farvet. Den oprindelige grønne farve er et friskere og mere naturlige valg. Du kan gemme pistacienødder i en lufttæt beholder i op til tre måneder i køleskabet eller fryse dem i seks måneder, så vær ikke bange for at købe dem i løs vægt, hvis du finder et godt tilbud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com