Hvordan man forebygger knyster

08/28/2010 by admin

Hvordan man forebygger knyster

Fik en stor grim bule på indersiden af din fod i bunden af din tå? Du kan have en knyst! Knyster effekt en ud af tre amerikanske kvinder, og ni ud af ti tilfælde af knyster forekommer på kvinders fødder. Ortopædisk Læger diagnosticere knyster for at være en knogle fejljustering optræder som en bred benede fremspring på fugen mellem storetåen og foden. Knyster forhindrer, at Lidende iført smalle, fashionable sko og attraktive høje hæle. Knyster er også smertefuldt, og når hævelsen opstår, bliver det stadig vanskeligere at stå og gå og betingelsen kunne forværre til punktet, hvor kirurgisk korrektion er påkrævet. Forebyggelse er enkel, men. Denne artikel viser, hvordan du vælger fodtøj, der forhindrer knyster fra nogensinde formning, introducerer apparater du kan bruge til at rette op på eventuelle mild knyst betingelser, og giver ekstra tips til at holde dine fødder i store sundhed.

Instruktioner

• Shop for sko i den sene eftermiddag når dine fødder er den mest "hævede" og optager mest plads. Aldrig Køb nye sko ud af smerte, når du allerede bærer ubehagelige sko, da dette forvrænger din opfattelse af den langsigtede komfort for de nye sko.

• Vælge sko med bredt tå boks, der giver rigelig plads til at huse den bredeste del af dine fødder, herunder forventede knyst vækst. Dette betyder generelt, at du bør vælge bredere sko. Placer dine fødder solidt på jorden, og placere sko lige ved siden af dine fødder. Køb og brug kun hvis skoene er bredere end dine fødder, når du er i stående stilling.

• Vælg sko, der har rigelig tykkelse og "lodret dome plads" i boksen tå. Det betyder, at toppen af skoene ikke bør presse eller tryk ned på dine tæer og fælles af din storetå. De fleste eksperter undlader at gøre opmærksom på, at vertikale pres på din tå fælles kan forværre knyst dannelse lige så dårligt som vandrette pres fra smalle sko.

• Grøft høje hæle. Hæle er en direkte årsag til knyster, så hvis du er genetisk disponeret for at udvikle knyster, bære ikke højhælede sko. Smalle, spidse hæle er aldeles forbudt. Hvis du bære dem nu, vil du udvikle knyster og til sidst du vil ikke kunne bære dem alligevel. Hvis du skal få højde med sko, undgå hæle, lægge pres på tå fælles og tvinge tæerne i en ulige retning. Gå til komfortable kiler, platforme og klodset hæle, der stige mindre end to inches off en vandret base, og sørg for de jævnt balance og sprede pres langs hele bunden af dine fødder. Hæle, der tvinger dig til at lægge alle kropsvægt på ét enkelt punkt på bolden af din fod er lige så slemt som smalle, spidse sko, der stimulerer knyst dannelse.

• Gå barfodet. Droppe din sko, når du kan. Udvikle en husstand vane med at fjerne sko. Gå rundt i parken på græs i din bare fødder i 20 minutter om dagen.

• Indsæt ortopædisk polstring i dine sko når nødvendigt at gøre hvert par sko du bære på en daglig basis som behageligt, støttende og så tilgivende som muligt. Polstret sports sokker, knyst puder og hynder kan også hjælpe, men sørg for du køber større størrelse sko for at gøre plads til sådanne polstring i stedet tillade dine sko til at få overfyldt og ubehageligt, betingelser, der forårsager knyster i første omgang.

• Indarbejde mad massage, foden opsuger og anden fod behandlingsformer, der lindre mund pres og holde muskler, ledbånd og led i dine fødder, fleksibel og blød.

Tips & advarsler

  • Fødderne er en kompleks, utrolige biologiske mirakel fuld af nerver, ledbånd, led og vigtige trykpunkter. At have sunde fødder er en enorm bidragyder til store generelle fysiske og mentale sundhed, så holde dine fødder glade.
  • Lad forfængelighed sæt. Det er lettere sagt end gjort, til at hjælpe dig med at bekæmpe opfordrer til at glide ind i smukke hæle: bare husk at knyster vil ødelægge dine chancer med hæle permanent, hvis du ikke tager forebyggende forholdsregler nu! Nogle knyster kræve kirurgisk indgreb. Konsultere din sundhedspleje professionelle når det er nødvendigt. Denne artikel er ikke beregnet til at diagnosticere, forebygge eller behandle en medicinsk tilstand. Søge råd hos en professionel ortopædisk læge for at sikre sikkerhed og effektiv behandling af fodproblemer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com