Cymbalta følelsesmæssige bivirkninger

08/19/2010 by admin

Cymbalta, ellers kendt under dens generiske navn af duloxetin, er en receptpligtig medicin almindeligt anvendt til at behandle både angst og depression. Meget ligesom i dag andre medicin på markedet er der potentielle bivirkninger fra dens brug, selv for de patienter, der har brug for stoffet. Nogle af disse bivirkninger kan faktisk påvirke en persons følelsesmæssige tilstand og velvære.

Nervøsitet

Nogle mennesker tager Cymbalta har klaget over en forhøjet nervøsitet eller angst, selv når dette er lidelse de aktuelt behandles for.

Humørsvingninger

En person at tage Cymbalta til behandling af depression eller angst kan begynde at opleve gynger i stemning, som hovedsagelig kommer fra den ene yderlighed til modsat.

Ophidselse

Ifølge Mayo Clinic, kan en person ved hjælp af Cymbalta til behandling af depression eller angst blive mere overgearet end normalt. Da denne medicin kan øge en persons energiniveau, kan det resultere i denne særlige symptom.

Irritabilitet

Selv om sjældne, nogle folk at tage Cymbalta kan begynde at blive temmelig irritabel, og det kan tage meget lidt vrede eller frustrere dem.

Selvmordstanker

Men også sjældne, kan en person at tage Cymbalta begynde at opleve selvmordstanker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com