Scar & Stretchmark fjernelse

12/19/2010 by admin

Alle ønsker fejlfri udseende hud. Desværre, hver gang du afholde en klippe eller skade, eller som din vægt svinger, du ser grimme ar og strækmærker på din krop. Der er måder, dog at være i stand til at beskæftige sig med ar og strækmærker, så du kan flagre jævnere og klarere hud.

Kirurgisk Procedure

En maveplastik eller Fedtsugning tuck kan udføres for at fjerne overskydende hud under navlen. Det er hvor de fleste strækmærker er placeret, især dem, der opstår under og efter graviditeten. En Fedtsugning fjerner disse strækmærker, forlader strammere, smidigere hud på maveregionen.

En Fedtsugning kan også udføres i forbindelse med fedtsugning.

Fedtsugning er en kirurgisk metode til at fjerne overskydende fedt. Når Fedtsugning udføres, forblive ofte stretch bemærkninger hvis huden havde været strakt til at rumme det overskydende fedt. Læger kan være i stand til at fjerne disse strækmærker med opstrammende procedurer, såsom en Fedtsugning, eller de kan anbefale andre typer af strækmærke behandlinger, såsom laserbehandling.

Da det er en operation, kan Fedtsugning også efterlade dig med et ar. Arret vil i sidste ende forsvinde indenfor det første år efter operationen blev udført. Desuden, indsnit normalt er lavet på steder hvor de kan nemt dækkes op eller skjult.

Laser procedurer

For en mindre indgribende form for strækmærke eller ar fjernelse er laserkirurgi din bedste mulighed. Det er en ambulant procedure, der har meget lidt eller slet ingen tilbagebetalingsperioden overhovedet. Det koster også langt mindre end plastikkirurgi.

Laser procedurer, men kan ikke garantere fuldstændig fjernelse af strækmærker eller ar. De reducere pigmentering, men kan ikke rette den faktiske ardannelse. Med andre ord, gør de ar eller strækmærker mindre synlige, hvilket gør huden vises klarere.

Laser procedurer reagerer kun på mørke farver, så denne metode af stretch mark eller ar fjernelse er ideel til ar i deres tidlige udvikling, når de er stadig lilla eller dyb rød i farven. Personer med lys hud og dem, der har mindre strækmærker eller ar er de perfekte kandidater til laser procedure.

Scar Revision

For at helt for at fjerne ar, er ar revisionskirurgi normalt udføres. Alt efter hvor alvorlig arret, kan ar revisionen foregå mens du bevidst under en lokalbedøvelse, mens du er bedøvet, eller mens du er i dyb søvn under fuld narkose. Under operationen, arret kan fjernes helt, og det sår, der er tilbage er sutureres meget omhyggeligt.

Ar vil skrumpe i størrelse og bliver mindre synlige med tiden. For ar revisionen kan du vente, indtil din ar har lettet i farve. Dette kan tage flere måneder til et år efter din sår er helet. I nogle tilfælde er det imidlertid bedst at kirurgisk fjerne arrene 60 til 90 dage efter din sår ar begynder at udvikle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com