Aluminiumsdåser & Alzheimers

08/30/2010 by admin

Alzheimers sygdom er uhelbredelig og unpreventable, og dens årsag er uafklaret. Indikationer på, at aluminium kan være skyld er blevet bredt drøftet, med undersøgelser, der viser forskellige resultater.

Årsagerne til Alzheimers

Forskning viser, at forskellige faktorer, såsom alder, genetisk disposition, andre sygdomme og miljømæssige agenter, kan være skyld i Alzheimers sygdom. Forskning er løbende, dog, og et endeligt svar er endnu ikke tilgængelige.

Aluminium og Alzheimers

Den første hypotese, der knyttet aluminium og Alzheimers var stillet i 1960 ' erne. Henhold til Alzheimer's Associations hjemmeside, "siden da, undersøgelser har undladt at bekræfte nogen rolle for aluminium i forårsager Alzheimers. Eksperter i dag fokusere på andre områder af forskning, og nogle mener, at hverdagens kilder til aluminium udgør nogen trussel."

Kilder til aluminium optagelse

Aluminium forekommer ikke kun i dagligdags produkter som drik dåser, men også i antiperspirant, øl, te, tandpasta, drikkevand og en række andre produkter. En lille mængde af aluminium er absorberet gennem nyrerne og udvist gennem urinen, undtagen hos personer, som kræver dialyse.

Ekspert indsigt

Ifølge Alzheimer's Societys hjemmeside, "overvældende medicinske og videnskabelige udtalelse er, at resultaterne... ikke overbevisende påvise en årsagssammenhæng mellem aluminium og Alzheimers sygdom." Yderligere forskning skal dog udføres for at fjerne aluminium endegyldigt som en årsag til sygdommen.

Advarsel

Alzheimers er en alvorlig sygdom, der kun medicinske fagfolk kan diagnosticere. Læger bestemme den hensigtsmæssige behandling, hvis en Alzheimers diagnosen stilles.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com