Produkt sikkerhedsdatablade

09/13/2010 by admin

Occupational Safety and Health Administration (OSHA), et føderalt agentur med ansvar for alle sikkerheds- og sundhedslovgivning, kræver virksomheder at holde sikkerhedsdatablade på fil for alle kemikalier.

Sikkerhed på arbejdspladsen

Funktionen nummer et for sikkerhedsdatablade er at give sikkerhed på arbejdspladsen. Disse plader liste sikkerhedsrisici, opbevaring detaljerne, ingredienser, virkninger på miljø, førstehjælp og metoder til bortskaffelse. De også løse håndtering og opbevaring og give oplysninger om regulering. Hvis det er en brandfarlig kemikalie, give disse plader endda brandslukning foranstaltninger.

Placering af-datafiler

Vedligeholdelses-afdeling af en facilitet opkræves normalt med at opretholde en fil af leverandørbrugsanvisningerne. De er normalt placeret i et ringbind med alle andre nødstilfælde selskab og sikkerhedsdata. De er tilgængelige på internettet, men det er altid nødvendigt at opbevare papirkopier i tilfælde af en strømafbrydelse eller Internet fiasko.

Indsamling sikkerhedsdatablade

Det påhviler producenterne af kemiske produkter til at distribuere sikkerhedsdatablade til deres kunder. Indsamling af disse data sheets er blevet langt mindre kompleks på grund af internettet; mange gratis websteder har opdateret lister over alle kemikalier bare for at spørge.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com