Hvordan man Target Back fedt

08/06/2010 by admin

Hvordan man Target Back fedt

Overskydende kropsfedt kan ophobes overalt på din ryg. Det er muligt at tabe det og form og tone op med en sund kombination af kost og motion. Sæt realistiske mål og har realistiske forventninger. Der er ikke sådan noget som spot vægttab, så hvis thats hvad ønskede derefter bør du overveje at plastikkirurgi såsom Fedtsugning som et levedygtigt alternativ. Du skal tabe samlede kropsfedt at tabe tilbage fedt uden at ty til kirurgi.

Instruktioner

• Holde styr på dit kalorieindtag. Bemærk, hvad du spiser og hvor ofte og har til formål at indtage færre kalorier end hvad du brænde ud dagligt.

• Kontrol mad portioner. Ikke springe måltider og Overvej at opdele dine måltider i fem små om dagen. Drikke mindst otte glas vand dagligt. Indføre fiber i din kost og spise en sund balance mellem proteiner og kulhydrater. Mellemmåltid om frugter, rå grøntsager og yoghurt. De grønne vil gøre du føler dig fuld, så lægge op på salat og spinat. Har tungere måltider tidligere på dagen. Undgå at holde slik i køkkenet, så du ikke vakle, men ikke slå dig selv, hvis du glider op og have dessert engang imellem.

• Udvikle en hjerte-kar-rutine og vedligeholde den. Køre, jog, gå rask eller bruge en slidbane mill, elliptiske træner eller romaskine. Svømning er også et meget effektivt middel til at få en træning. Afhængigt af den figur, du er i, starter ved 30 eller 35 minutter og begynde at tilføje på, indtil du kommer til 45 til 60 minutter. Har til formål at træne mindst tre gange om ugen. Nøglen er at gøre noget der er realistisk, og som du kan klemme ind i din tidsplan, således at det bliver en del af din daglige rutine. Du kan altid bygge på det bagefter.

• Indføre vægte i din motion rutine. Når du starter en vægtløftning rutine, konsultere en fitness ekspert til at sikre, at du holder vægtene korrekt og gør vægten der er rigtige for dig. Løft for lidt vil ikke gøre meget for dit vægttab, og løft for meget kunne såre dig. Holder vægtene korrekt er ligeledes afgørende at undgå hyper-extensions og andre skader. Tilføjer vægte til en hjerte-kar-rutine hjælper øge dit stofskifte og faktisk hjælper dig med at forbrænde flere kalorier.

• Indarbejde øvelser specifikke på bagsiden i din rutine og vægt-modstand uddannelse. Rygøvelser vil give dig et bedre udseende og forbedre din kropsholdning. Øvelser, der er målrettet mod din ryg omfatter bøjet-over rækken, bageste stadierne flyve, modsatte arm/ben elevatorer, straight-arm pullovere og bøjet-over og kabel bag laterale raises.

Tips & advarsler

  • Det er bedst at undgå alkohol helt, men hvis du er en social drikker, være realistisk med dig selv. Du kan være nødvendigt at skifte til lys øl eller skære ned betydeligt.
  • Uanset om du gør træning tape derhjemme, deltage i en gym eller motion udendørs, være sikker på at bære ordentlig træning påklædning. Løbere bør få gode løbesko. Sørg for din sneakers giver dig ordentlig støtte.
  • Altid konsultere din læge før du starter en øvelse rutine.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com