Fakta om Hydroxycut

12/05/2010 by admin

Fundet i over 70 lande, er Hydroxycut hurtigt blevet et populært kost pille. Bruges sammen med en sund kost og regelmæssig træning regime, er det ganske effektivt til medvirken i vægttab. Om resultaterne er alene bidraget til Hydroxycut eller sundhed kost og motion regime forbliver ukendt. Imidlertid fortsat mange dieters at henvende sig til denne kost pille.

Funktion

Får sit navn fra hydroxycitric syre, Hydroxycut prale af sin evne til at øge stofskiftet, opretholde blodsukkeret og undertrykke appetitten, således bremse kalorieindtag. Undersøgelser har dokumenteret hydroxycitric syre evne til at stimulere leveren til at frigive større mængder af glukose i blodet, som undertrykker appetitten. Det er vigtigt at bemærke, at disse resultater kun blev bevist i mus, ikke mennesker.

Fordele

Den mest oplagte hævdede fordel ved at tage Hydroxycut er vægttab. Påståede fordele omfatter forbedret udholdenhed, øget stofskifte, øget energi, evnen til at gøre stærkere træning og nedsat appetit. I slutningen af en tre-ugers træningsperiode observeret en undersøgelse på University of Wisconsin en faktiske stigning i kropsfedt procent af mænd, der brugte Hydroxycut versus mænd, der ikke gjorde. MuscleTech, producenter af Hydroxycut, og Dr. Nick Evans begge anbefaler Hydroxycut i kombination med ordentlig kost og motion for at tabe vægt.

Bivirkninger

Mens bivirkninger ved at bruge Hydroxycut er mere mærkbar i begyndelsen etaper, varierer som man oplever bivirkninger fra individ til individ. Nogle af de mest almindelige bivirkninger af Hydroxycut er forhøjet blodtryk, føler rastløs eller nervøsitet, svimmelhed, tab af appetit, øget svedtendens, hovedpine og øget hjertefrekvens.

Effektivitet

Mens Hydroxycut har vist sig for at være en vellykket vægt tab støtte til mange mennesker, opstår tvister stadig vedrørende dens vægt tab evne, da det er typisk kombineret med en sundere kost og en øvelsesprogram. Typisk, resultaterne er synlige inden for 10 dage.

Dosering

For at maksimere effektiviteten, bør Hydroxycut tages 30-60 minutter før måltider. To kapsler bør tages med 8 ounce af vand, tre gange om dagen. Tag ikke inden for fem timer før sengetid. Under de første tre dage af brug, kun tage en kapsel før hvert måltid, indtil din krop acclimates at Hydroxycut.

Motion og ernæring

Selv om Hydroxycut ikke specielt skitsere en kost eller motion program til følge, for maksimale resultater bør du opretholde en sund kost og en moderat motionsprogram.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com