Retninger for at bruge en Listerine kridtning Pen

12/04/2010 by admin

Retninger for at bruge en Listerine kridtning Pen

Listerine tandblegning pen gør det nemt at blege dine tænder på farten. En hydrogenperoxid tandblegning agent forsigtigt hjælpemidler i fjernelse af pletter fra dine tænder. Svære at nå steder kan let målrettes. Om dagen kan du gå, som du normalt ville, fordi programmet ikke er synlige på dine tænder. Derudover tandblegning pen hjælper med at dræbe bakterier, der forårsager dårlig ånde. For at få de bedste resultater, er korrekt anvendelse afgørende.

Instruktioner

• Twist i bunden af Listerine pen én til to gange så at svamp spids applikator viser et par dråber af blegegel. Undgå over vride til det punkt, hvor produktet lækager fra spidsen. Efter første brug, skal du muligvis til at vride pen et par flere gange.

• Anvende gel på overfladen af tre tænder, og sørg for ikke at springe i området langs din tandkødsranden. Twist pennen op til to gange til at vise mere produkt og anvende den til tre andre tænder. Gentag ansøgningsprocessen, indtil alle ønskede tænder er dækket af et tyndt lag af gel.

• Undgå at ryge, drikke og spise for 30 minutter efter påføring.

• Bruge pen op til tre gange om dagen i 14 dage i træk. Forvente at se mærkbart hvidere tænder efter to uger. Resultaterne varierer for hver person og afhænger af hvor dårligt tænderne var plettet.

Tips & advarsler

  • Stoppe med at bruge produktet hvis tyggegummi irritation eller tand følsomhed opstår og konsultere din tandlæge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com