De gennemsnitlige medicinsk forsikringsudgifter

10/10/2010 by admin

Med prisen på mange fælles kræft behandling kurser kører nord for seks tal, er nogle form for katastrofale sygesikring en i nærheden af nødvendighed for mest middelklasse-familier. Fraværende beskyttelse mod en medicinsk tilstand bliver en økonomisk katastrofe, kan selv forholdsvis mindre og rutinemæssig lidelser rack op nok omkostninger til at skubbe en familie til at gå konkurs og endda koste dem deres hjem. Der er mange former for Medicinsk forsikring planer, og omkostningerne kan variere meget afhængigt af planen struktur, den forsikredes sygehistorie og fordele valgt niveau.

Arbejdspladsen planer

Mens arbejdspladsen planer og omkostningsdeling struktur varierer meget, den gennemsnitlige samlede var præmie pr. medarbejder pr. år, $13,770 i 2010, ifølge Kaiser Family Foundation. Af dette beløb bidrager som arbejdsgiveren et gennemsnit på $9,773, mens arbejderen bidrager et gennemsnit på $3,997.

Individuel forsikring planer

Ifølge en 2010 undersøgelse af Kaiser Family Foundation var den gennemsnitlige omkostning for Medicinsk forsikring for dem mellem 18 og 34 år gammel, der købte deres egen forsikring $2,630 om året. For dem mellem alderen 35 og 49 år gammel koster den gennemsnitlige individuelle planen $2,843; den gennemsnitlige familie dækning plan var $6,864. For dem mellem 50 og 64 år gammel var den gennemsnitlige årlige udgift for en individuel plan $4,822 om året, mens for familie planer de gennemsnitlige omkostninger var $7,102.

Tendenser

Den overordnede tendens i medicinsk forsikring priser har været oppe. Ifølge Kaiser Family Foundation, mens gennemsnitslønnen steg med 42 procent mellem 1999 og 2010, voksede sundhed forsikringspræmier med 138% i samme periode. På samme tid, har arbejdsgiverne skiftende, mere og mere af byrden af sundhedsudgifter til medarbejdere, sænke den procentdel, de betaler for individuelle og familie arbejdspladsen gruppepolitikker.

Måder at styre dine egne omkostninger

Der er en række foranstaltninger enkeltpersoner kan tage for at holde medicinsk forsikringspræmier overkommelig. Du kan shoppe rundt for et andet plan; men hvis du har udviklet en ny medicinsk tilstand kan det være vanskeligt for dig at finde alternative dækning. Du kan øge din fradragsberettigede. Dette er en hurtig og nem måde at sænke din premium omkostningerne, fordi du kan ofte gøre det med det samme forsikringsselskab uden lægeligt kvalificere. Du kan også søge beskæftigelse med en virksomhed eller regering agentur, der betaler nogle af eller alle dine præmier for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com