Virkningerne af Alzheimers sygdom på kroppen

03/27/2010 by admin

Virkningerne af Alzheimers sygdom på kroppen

Introduktion

Ifølge den amerikanske Alzheimer's Association, mere end 5 millioner mennesker i øjeblikket lider af Alzheimers sygdom. I virkeligheden, menes det, at hvert 70 sekunder, nogen nye er diagnosticeret med sygdommen. Denne progressiv sygdom påvirker hjernen på en sådan måde, at det langsomt uarbejdsdygtig personen. Til sidst, hjernen er ikke længere købedygtig funktion, og den person, der lider af sygdommen går væk.

Plaques og Tangles

Alzheimers starter med to hjerne spørgsmål kaldes plaques og tangles. Plaques inddrage beta-amyloid oprustning mellem nerveceller i hjernen. Tangles er stærke fibre fremstillet af protein tau, at få snoet omkring døende celler. Det menes, at disse to spørgsmål blokere nerve celler evne til at kunne overføre signaler mellem hinanden. Hjernen er afhængig af evnen til at passere nervesignaler til at fungere.

Neurotransmittere

Alzheimers er også menes at påvirke neurotransmittere i hjernen. Neurotransmittere er kemikalier, der anvendes af hjernen til at overføre en neurale signalet mellem en neuron og andre celler i hele kroppen. Uden dem er celler i stand til at modtage signaler kræves for at udføre grundlæggende handlinger. Det bliver også sværere for hjernen til at fungere korrekt.

Hjerneceller

Over tid begynder Alzheimers sygdom langsomt at dræbe hjerneceller. Som områder af hjernen mister større mængder af hjerneceller, som en del af hjernen, herunder alle de funktioner, der styrer det, ikke længere fungerer. Langsomt, begynder Alzheimer-patienter at miste grundlæggende funktioner i deres krop, indtil de områder af hjernen, der styrer autonome funktioner som vejrtrækning og hjerteslag ikke længere fungerer, fører til død. Få Alzheimer-patienter overlever mere end syv til 14 år efter at være blevet diagnosticeret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com