Hvordan man overvinder frygt for slanger ved hjælp af metoden Behaviorist

08/10/2010 by admin

Hvordan man overvinder frygt for slanger ved hjælp af metoden Behaviorist

Sensitiv, frygt for slanger, er en fælles fobi, at mange mennesker oplever. Mens det kan være nemt at bare undgå at støde på slanger, kan du have grunde til at ønske at overvinde din frygt for slanger. Måske en god ven har erhvervet en pet snake, eller du planlægger at besøge en udendørs placering, hvor det er sandsynligt, du vil se en. Brug af behaviorist tilgang til at overvinde din frygt er en mulighed for at prøve.

Instruktioner

• Identificere dit problem adfærd og beslutter specifikt, hvordan du vil ændre; for eksempel, kunne dit problem være "Jeg ikke gå til min vens hus længere fordi hun fik en pet snake." Oplyse dit problem med hensyn til en bestemt måde det negativt påvirker din adfærd; en sætning som "Jeg er bange for slanger" er alt for generel. Nedskrive din erklæring.

• Vælg din specifikke mål opførsel og beslutte på mål baseret på dit problem erklæring fra det forrige trin. Nedskrive en liste over adfærd skal du ændre for at opfylde dette mål. Gøre dit mål realistisk og sæt dig op for succes ved at bryde dit mål i små skridt i stedet for noget stort og skræmmende. Start med noget som "Være stand til at besøge min ven med den pet snake" inden du begiver dig et mål som "Pick up min vens pet snake."

• Indsamle de oprindelige data. Forstå mere om din frygt herunder hvordan, hvornår og hvorfor det sker. Tilbring et par uger før du starter programmet analysere din frygt og dens indvirkning på dit liv; for eksempel kan du føle okay når man ser på billeder af slanger, men ikke er i samme rum med din vens levende slange. Skriv ned dine observationer for fremtidig reference.

• Planlæg dit program. Styre problem stimuli; for eksempel bede om at besøge din ven med den pet snake, når du er den eneste besøgende, snarere end gå til hendes hus under en fest, da masser af mennesker er der håndtering af slangen. Anmeld dine mål og foranstaltninger udviklet i trin 2. Oprette en tidsplan baseret på dine skridt til at styrke din adfærdsændring; Hvis dit mål er at i sidste ende afhente din vens pet snake, kan du besøge hende på en ugentlig basis tilbringe din tid i rummet med den bur slange, tale og lære om slanger, indtil du føler dig tryg, du ser din ven håndtag af slange. Bruge tid på at visualisere dig selv at fuldføre dit mål med succes.

• Udføre dit program efter de trin, du har oprettet. Indse, at det er fint at justere de trin, der er baseret på dine erfaringer som du gennemføre dit program. Gøre dine skridt mindre eller tilføje nye, hvis det er nødvendigt. Forvent at bruge et par uger arbejder støt på dit program før virkelig at få resultater. Finde en måde at styrke din succes ved at belønne dig selv når du er færdig skridt mod dit mål.

Tips & advarsler

  • Konsultere en autoriseret professionel terapeut vedrørende din frygt for yderligere support med at opfylde dine mål.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com