Sådan stedet hudorme

08/05/2010 by admin

Sådan stedet hudorme

Hudorme, også kaldet komedoner, er en form for acne, som er en af de mest almindelige typer af hudsygdomme. Hudorme kan ikke være rød med puss som en bums, men de er stadig synlige og kan være pinligt afhængigt af hvor de vises. Der er behandlinger derude til at hjælpe slippe af med hudorme, men hvis du ikke behandler hudorme, når de først synes, de kan fortsætte med at opbygge og se værre.

Instruktioner

• Lære årsagerne til hudorme. Når en stor mængde af olie hærder i en hårsæk eller åbne porer, opstår hudorme. At blive udsat for kraftig forurening, kan snavs eller støv også føre til hudorme, især hvis du ikke grundigt renser din hud.

• Kende hvad hudorme ud. De er små sorte pletter, der sidder lidt forhøjede under huden.

• Vide hvornår man skal begynde at spotte hudorme. Hovedparten af mennesker, der får hudorme er dem, der går gennem puberteten. Teenagere gå gennem hormonelle forandringer, der kan forårsage olier til at bygge. Dem med fedtet hud oplever hudorme oftere end dem med tør hud. Hudorme fortsat kan påvirke mennesker i deres 20s og 30s så godt.

• Ser fælles områder hvor hudorme vises. Hudorme vises mest ofte på ansigtet, som på næsen og panden. I dårlige tilfælde, kan de vises på kinderne. Områder af kroppen, der ikke er så almindeligt for hudorme er ryg, skuldre og bryst.

Tips & advarsler

  • Kend typen af huden du har (tør eller fedtet) for at kunne bruge højre rengøringsmidler til at holde din hud så ren som muligt. Dette vil hjælpe med at forhindre hudorme fra stigende i antal, hvis de vises.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com