Sådan Cope med panikangst

08/04/2010 by admin

Sådan Cope med panikangst

Coping med en panikangst, en tilstand, der er præget af panik eller angst angreb, kan være meget udfordrende for mange mennesker. Ved at følge råd af din læge eller mental sundhed professionel, og ved at finde aktive måder at reducere stress og angst i din hverdag, vil du være bedre rustet til at håndtere en panikangst.

Instruktioner

Håndtere en panikangst

• Diskutere symptomerne på din panik eller angst angreb med din læge eller mental sundhedsprofessionel for at være korrekt diagnosticeret med en panikangst. Føre en dagbog, der dokumenterer den hyppighed og intensitet af din panikanfald og begivenheder eller negative tanker, der udløser dem.

• Bestemme en ordentlig kursus af behandling for din panikangst med din sundhedsplejerske. Dette kan omfatte anti-depressivt og anti-angst medicin, adfærdsterapi og psykoterapi eller en kombination af disse behandlinger.

• Starter en øvelsesprogram bestående af forskellige afspændingsteknikker, såsom yoga, tai chi, dybe åndedrætsøvelser og strækøvelser. Selv traditionel træning regime på fitnesscenter eller enhver form for motion kan reducere mængden af stress, du føler og vil hjælpe dig med at håndtere din panikangst.

• Fjerne eller reducere alle typer af stimulanser eller stoffer i din kost, der kan få dig til at føle nervøse eller nervøs, som koffein og sukker. Forøg dit daglige indtag af vand til mindst 8-10 8-ounce glas. Undgå at spise lige inden du går i seng, som kan forringe kvaliteten af din søvn ved at øge dit energiniveau i løbet af natten.

• Overveje at tage et vitamin eller naturlægemidler supplement til at hjælpe du føler sig roligere og mere afbalanceret. Mange kosttilskud, der indeholder sådanne stoffer som baldrianrod, tryptofan, kæmpenatlysolie og hørfrøolie, er tilgængelige til at reducere angst og panik.

• Bruge en form for adfærdsterapi, som kognitiv adfærdsterapi (CBT), til at bestemme årsagerne til og udløsere af din panikangst. CBT har til formål at isolere disse udløser ved at udsætte dem og erstatte dit svar til dem med mere acceptabel erstatning adfærd, ved hjælp af opførsel modifikation.

Tips & advarsler

  • Så meget som 30 procent af alle mennesker, der lider af panikangst bruge alkohol til at føle sig mindre angst. Dette kan føre til en højere forekomst af alkoholisme blandt mennesker, der oplever panik og angst angreb.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com