De gennemsnitlige omkostninger ved kemoterapi

05/21/2010 by admin

De gennemsnitlige omkostninger ved kemoterapi

Omkostningerne ved kemoterapi varierer betydeligt, baseret på en lang række faktorer. Ikke alene er en bred vifte af lægemidler, der anvendes i forskellige former for kemoterapi, hver med deres egne priser, men omkostningerne af disse stoffer kan variere fra sted til sted. Hospitaler og klinikker kan også tilføje til prisen, som kan ændre baseret på regelmæssighed af behandlinger og om mennesker komme ind til deres behandlinger eller har en sygeplejerske kommer til deres hjem eller kontorer til at administrere kemoterapi.

Kemoterapi

Kemoterapi er en kemisk-baseret behandling af forskellige former for kræft, der har til forsøger at ødelægge kræftceller med giftige stoffer uden at skade patienten. Giftige kemikalier, der anvendes i kemoterapi normalt har en skade og undertiden alvorligt svækkende effekt på patienter, men målet er altid at bevare patienternes sundhed mens at reducere og fjerne kræft elementer fra kroppen. De fleste af kemikalierne også angribe andre, sunde celler i kroppen, der svarer til de hurtigt voksende kræftceller, herunder hårceller, hvilket er grunden til folk som regel kemoterapi mister deres hår. Mange sygesikring politikker omfatter mindst en slags dækning for kemoterapi, hvilket reducerer omkostningerne betydeligt for patienten.

Tilknyttede omkostninger organisationer

Omkostningerne ved kemoterapi bør ikke reduceres til lægemidler alene. Da placering er også en faktor i prisen, tilføjer transport organisationer undertiden deres egne omkostninger, som sygehusene generelt fremførsel til patienten. Hospital gebyrer og servicegebyrer forbundet med administration af medicin og patientpleje nødvendig bagefter skal også beregnes, og disse varierer fra sted til sted.

Gennemsnitlige omkostninger

I betragtning af de mange faktorer, de faktiske omkostninger ved kemoterapi har tendens til at variere betydeligt. Priserne på traditionelle kemoterapi narkotika tendens til at vifte fra $300 til $800 for omkring en otte-ugers kursus i behandling, selv om nogle af de mere forsikrede medicin (medicin kun) kan dog så lavt som $100. Disse omfatter fælles stoffer som 5-FU og leucovorin. Ifølge oplysninger, der videregives af National Cancer Institute i januar 2009, koster 10 år værd af behandlinger for brystkræft (som kan være intermitterende) et gennemsnit på $21.000, mens prostata og lungekræft svævede omkring $40.000.

Nye lægemidler

De gennemsnitlige salgspriser for lægemidler afspejler ikke altid kemoterapi omkostninger fordi nye lægemidler er under konstant udvikling, og disse stoffer ofte koste meget mere end ældre, mere almindelige kemoterapi behandlinger. Disse nyere medicin, som oxaliplatin og irinotecan, kan koste $10.000 eller mere for et kursus i behandling, i henhold til Chemotherapyfacts.com.

Debat

Et antal mennesker hævder, at kemoterapi prisstigningerne, især med de nye lægemidler, er urimelig. Der er en åndsretning, der hævder, som forbrugernes sundhed fortaler Mike Adams med American Society for Clinical Oncology siger, disse prisstigninger er unødvendige og afspejler den grådighed og skødesløshed af medicinalindustrien, som sætter unødigt høje priser på kræft narkotika. Dette synspunkt støttes også af organisationer som Chemotherapytreatments.org. På anden siden påpege tilhængere af kemoterapi narkotika, at farmaceutiske virksomheder er involveret i mange programmer, der tilbyder at betale for eller give kemoterapi for patienter, der ikke normalt kan råd til behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com