Ansigts plastikkirurgi for mænd

05/23/2012 by admin

Ansigts plastikkirurgi for mænd

Mens ansigts plastikkirurgi er almindeligvis forbundet med kvinder, undergår mænd også denne procedure for at lave ansigt rynker, sagging hud og skæve næser, blandt andre funktioner. Mænd vil både resultaterne og bekvemmelighed, og inddrivelse tid skal være minimal i rækkefølge at vende tilbage til at arbejde så hurtigt som muligt. Det var engang uhørt af for mænd til at gennemgå plastikkirurgi, men nu procedurer fra Botox til chin implantater bliver mere og mere almindeligt for mænd, der ønsker at se yngre og føle sig mere trygge.

Botox

Botox er blevet populært at reducere crow's feet og furede bryn hos både mænd og kvinder. Det er givet gennem en lille serie af injektioner i de overaktiv muskler, der forårsager rynker. Botox, selv er en kendt som botulinumtoksin, som er produceret af bakterier clostridium botulinum toksin. Botox virker ved at lamme de omkringliggende muskler, hvilket igen mindsker rynker disse overaktiv muskler forårsage. Resultaterne sidste for omkring fire måneder, og injektionerne er hurtig, enkel og tilbyde umiddelbare resultater med lav risiko.

Filler og fedt injektioner

Filler og fedt injektioner anvendes til at reducere tegn på rynker. Mest almindelige injektioner omfatter fedt, kalcium hydroxylapatite, hyaluronsyre og poly-L-mælkesyre. Selvom de producerer øjeblikkelige resultater, vare disse injektioner ofte kun flere uger før fading. Almindeligt anvendte, fedt indsprøjtninger har set en 47 procent stige blandt mænd.

Hår restaurering

Hår restaurering indebærer en kirurg tage strimler af hår-bærende hovedbunden, inddele den i små grafts, og implantere disse enheder i skaldede pletter. Til sidst, disse enheder vil vokse ind i håret, og området i hovedbunden som stammer fra graferne vil også regrow. De fleste hår dukke op fra hovedbunden i grupper på to eller tre. Omkring 15 procent af nye hår fremstå som enkelt-hår, og 15 procent dukke op i grupper på fire eller fem. Fuld resultater kan tage flere måneder.

Ablativ hud Resurfacing

Ablativ hud resurfacing har set en 417 procent øge siden 2004. Anvendelser omfatter kemisk peeling og laser resurfacing. Ultraviolet lys og lasere arbejde ved at fjerne beskadiget hud. Ny hud snart regrows, eliminerer skade fra solskoldning eller hud sygdomme, såsom psoriasis. Kemiske peelinger bruge kemiske løsninger til at forbedre konsistensen af ansigtshuden ved at fjerne beskadigede ydre lag. Ligesom laserbehandling, ny hud, der vokser tilbage vil vokse over tidligere skader.

Bivirkninger

Botox, når de anvendes i overskud, kan forårsage dele af det omkringliggende område af injektion synet at blive permanent lammet. Andre almindelige bivirkninger omfatter hængende øjenlåg, kvalme, muskelsvaghed og ansigtssmerter. Hudbehandlinger kan resultere i permanente skader på huden, hvis de anvendes forkert. Hår implantater normalt forårsage smerte for de første par dage efter operationen.

Rhinoplasty

Rhinoplasty er nasal kirurgi, der ændrer form af næsen ved omformningen brusk og knogle. Fælles ændringer omfatter: udvidelse af knoklede del af næsen ved at bryde og repositionering knoglerne. At fjerne små kiler af hud fra bunden af næse og at bringe dem tættere sammen for at reducere størrelsen af næseborene og trimning septum for at justere vinklen mellem næse og læbe. Efter kirurgi administreres to til ti dage af smertestillende medicin normalt; hævelse og blå mærker kan vare en til seks uger. Fuld resultater kan tage alt fra tre måneder til to år.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com