Definition af Sundowners syndrom

02/12/2011 by admin

Sundowners syndrom er en tilstand hvor mennesker oplever demens, uro og forvirring omkring tidspunktet solen går ned. Det ses hyppigst hos personer i begyndelsen faser af Alzheimers sygdom. Mennesker, der lider af Sundowners syndrom er anderledes end "normale" trætte mennesker, fordi de er bare ikke fungere i aften uden pleje fra en sygeplejerske eller en partner.

Identifikation

Det menes at Sundowners syndrom er træt-hjernens reaktion på en dag fuld af stimuli, som det ikke længere kan håndtere. I stedet for korrekt beregne, går hjernen i overbelastning, forårsager irritabilitet.

Andre symptomer

Stærkt negative tanker og depression er også symptomer af Sundowners syndrom.

Behandling

De fleste behandlinger for Sundowners syndrom er beregnet til at behandle symptomerne. Anti-depressiva og beroligende midler er almindeligt ordineret. Stoffer som Aricept bruges til at hjælpe med kognitiv dysfunktion.

Anden behandling

Tilskynde folk med Sundowner's til at tage lur hele dagen og begrænse de fleste aktivitet til dagtimerne har også bidrog til at reducere symptomer.

Lignende syndrom

Mennesker med hospital psykose, stress fra at være begrænset til et hospital for længe, kan udvise lignende symptomer, som nogen med Sundowner's, men mens hospitalet psykose kan hjemsøge enhver alder, Sundowner er normalt begrænset til ældre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com