Sikkerhedsspørgsmål for blinde

03/06/2011 by admin

Blindhed eller er svagtseende er forårsaget af psykiske eller neurologiske faktorer inden for din hjerne og øjne. Ingen lys opfattelse er årsag til blive helt blind og registreres normalt som (NLP). Hvis du eller nogen du kender er blinde, er der visse spørgsmål skal du være opmærksom på.

Brandfare

At være blind kan forårsage en person at mangle evnen til at undslippe i tilfælde af en brand. Blinde risiko for personskade eller død.

Tavse bil risiko

Hybridbiler blev udviklet for at gøre lidt eller ingen støj. Blinde mennesker bruger støj fra biler sikkert over gaderne. Den nationale sammenslutning af blinde (NFB) beder hybrid bil beslutningstagere til at tillade bil at gøre nogle støj så blinde vil være sikrere, når de krydser gaden.

Døren risiko

Åbne døre til værelser, kabinetter og biler er en fare for blinde. Når du går, er blinde fodgængere større risiko at ramme parkeret bil døre, ifølge www.nfbct.org.

Madlavning risiko

Madlavning er en risiko, fordi dette kræver varme. Ovne og mikrobølgeovne skal anvendes, og når anvendes forkert kan forårsage brand, eksplosioner eller elektrisk stød.

Køkken risiko

Køkkenet er en risiko, fordi der er mange farer såsom skarpe genstande og stikdåser, at farveblinde mennesker skal lære at forhandle rundt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com