Måder for speciallyd for synshæmmede personer at komme rundt

01/22/2011 by admin

Måder for speciallyd for synshæmmede personer at komme rundt

Der er mange måder for speciallyd for synshæmmede personer at komme rundt. Tilbudt af regeringen og non-profit organisationer hjælpe med transport af synshandicappede til steder de skal hen.

Førerhund

Lede hunde eller hunde, seende-øje, bruges ofte af dem med meget dårligt syn. Hunden er et højt uddannede dyr, der hjælper svagtseende person navigere deres verden. Hunden ved, hvornår de skal stoppe i vejkryds og kan være uddannet til at lære ruter, ligesom at gå til supermarkedet eller arbejde. Førerhunde kan købes eller kan være doneret af velgørende organisationer. Det tager masser af træning, for både ejer og hund, men deres bond er hjælpsomme og kærlige.

Transport Services

Mange almennyttige organisationer tilbyder ride-share transport programmer for synshandicappede. Disse programmer er tilbudt gratis gratis eller for et symbolsk gebyr. Programmer kræver normalt rider til at planlægge en pickup tid i forvejen. Service, sandsynligvis en van taxi, derefter opfanger personen og transporterer dem til hvor de skal gå. Tilgængeligheden af sådanne tjenester varierer fra by til by som disse typer af velgørende organisationer ikke er overalt. Lions Club er en sådan organisation, der tilbyder denne service.

Offentlig transport

Ved lov har offentlige transit skal være tilgængelige for synshæmmede. Driverne skal hjælpe synshandicappede i at komme til deres bestemmelsessted. Paratransit kan også blive tilbudt af byen. Paratransit tjenester er kantsten til kantsten transport. Meget ligesom en taxa bruges en mindre van eller bus som en shuttle til at transportere den synshandicappede til deres destination.

Planlægge ruter

Synshandicappede kan ønsker at planlægge og huske ruter de oftest tage. Dette gøres ved at tælle skridt, eller erkender klart vartegn. Den svagsynede person vil spørge en frivillig eller ven til at ledsage dem som de lærer ruten. Når ruten er blevet forpligtet til hukommelse, kan den svagsynede person komme rundt meget lettere. Mange skæringspunkter nu har alternative bippende toner til at angive, hvornår det er sikkert at krydse. Derudover kan den almindeligt anvendte "hvid stok" hjælpe synshandicappede mennesker til at opdage og undgå forhindringer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com