Den bedste måde at tabe en Gut

02/22/2011 by admin

Den bedste måde at tabe en Gut

Overvægt er blevet en landsdækkende epidemi. At have en stor "gut" er et resultat af denne meget for almindelige problem. At miste denne gut kan synes som ingen let sag for folk, der har prøvet yo-yo slankekure med de nyeste trendy vægttab program eller kost piller. At tage en logisk tilgang ved at foretage et par ændringer i livsstil er den bedste måde at tabe der uønsket mave.

Sæt dit mål

At fastsætte et mål for vægttab vil hjælpe dig med at spore din succes og opmuntre dig på din vej.

Efter MayoClinic.com, er en person taljen størrelse en god måde at fortælle, hvis han eller hun har for meget mave fedt.

For at få dit affald måling, placere en målebånd omkring din midsection lige over din hofteben. Undgå fristelsen til at "suge i din tarm" mens måling. Målebåndet skal passe godt ind, men ikke for stramt omkring din talje.

ThatsFit.com rapporterer, at kvinder med et taljemål på 35 inches eller mere gør dem to gange så tilbøjelige til at dø af hjertesygdom og at have diabetes end kvinder med en måling af 28 inches eller mindre. For de fleste mænd øge risikofaktorer for hjerte-sygdom og andre sygdomme med et taljen størrelse større end 40 inches. Dette betyder at ideelt set en kvindes mål bør være en 28-tommer taljen eller mindre og en mands mål bør være 40 inches eller mindre.

Evaluere din kost

At vide, hvor mange kalorier du spiser om dagen er et fremragende sted at begynde at tabe gut. Shapefit.com tilbyder en kalorietæller, der vil hjælpe dig vide dit indtag. Skæring fedt er en fantastisk måde at skære kalorier. Selvfølgelig er det altid tilrådeligt at konsultere din læge før du starter enhver ny kost eller motionsprogram.

Medicinenet.com siger, at der tilsættes calcium hjælper kroppen med at tabe mave fedt. Prøv at få mindst tre portioner af mejeriprodukter fødevarer i din kost om dagen. Velsmagende forslag er yoghurt smoothies, budding fyldes med skummetmælk og fedtfattig frossen yoghurt.

Hæve dit aktivitetsniveau

Prevention.com fortæller læserne at gåture er en lidet kendt måde at tabe mave fedt. Der er enkle måder at integrere mere gå ind i din daglige rutine. Prøv parkering din bil langt væk fra døren i stedet for parkering så tæt som du kan for at undgå skridt. Tage trappen når det er muligt i stedet for elevatoren.

At virkelig gøre betydelige fremskridt i at miste gut, anbefales det at du får mindst 30 minutter af aerobe hjerte-kar-motion som spadsereture, svømning eller jogging, mindst tre gange om ugen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com