Pros & ulemper ved at fjerne visdomstænder

01/25/2011 by admin

Pros & ulemper ved at fjerne visdomstænder

Visdom tænder fjernelse er en af de mest almindelige oral kirurgi procedurer, om der er noget galt med tænderne eller ej. Mens der er mange fordele ved at have disse kindtænder fjernet, der er flere ulemper så godt og nogle Tandlæger anbefaler ikke at have dem fjernet overhovedet.

Påvirket tænder

Visdomstænder er det sidste sæt af tænder til at skære igennem tandkød. De vokser i mellem 17 og 25 og kaldes sådan, fordi folk menes at nå mere visdom, jo ældre de bliver. Ofte visdomstænder kommer ikke korrekt og blive påvirket i tandkødet. Når det sker, er det klogt at have dem fjernet, før en infektion udvikler der er ofte ledsaget af uudholdelige smerter.

Fortrængning munden

Nogle gange er en mund bare alt for lille til at rumme visdomstænder. De vokser i skæve, som giver mulighed for at flytte andre tænder ud af sted. Hvis tusindvis af dollars blev brugt på seler til at give dig den ultimative smil, kan alle disse penge gå til spilde hvis visdomstænderne crowd munden. Visdomstænder er også svære at rengøre i en mund, hvor tænderne er for tæt på hinanden. Dette kan blive grobund for bakterier, så det er ofte bedst at have tænder ekstraheres.

Hvorfor Fix hvad der ikke er brudt?

Mens nogle Tandlæger anbefaler visdom tand udvinding så snart de dyrkes i for at sikre aldrig opstå problemer, kan andre ikke se et behov for at gå gennem en operation, der kan ende at være unødvendig, hvis tænderne vokser i den måde, de er beregnet til. Nogle mennesker lever alle eller de fleste af deres liv med deres visdom tænder, men de skal fjernes, hvis du nogensinde har brug for tandproteser.

Komplikationer fra kirurgi

Mundtlige kirurger vil ikke fjerne visdomstænder, hvis der er en aktuel infektion. Det vil være nødvendigt at rydde først og der er altid en mulighed for en anden efter proceduren som der ville man fra enhver kirurgi. Også, en dry socket kan forekomme, når en blodprop former i området nu tomme. Det er meget smertefuldt og kan eventuelt undgås ved at følge post-op instruktioner korrekt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com