Hvad er unge Hypertension?

09/09/2014 by admin

Adolescent hypertension er hurtigt ved at blive et stort sundhedsproblem i USA Hypertension var engang anset for at være en voksen problem; men mange børn diagnosticeret med betingelse på årsbasis. Der er mange faktorer, der kan forårsage adolescent hypertension herunder familie historie, fedme og nyre sygdom.

Hypertension (forhøjet blodtryk)

Hypertension er en symptomfri tilstand, der kræver hjertet til at pumpe mere blod gennem arterierne til at opretholde kroppens funktion. Når hjertet pumper mere blod forårsager det arterier forværres. Hypertension kan føre til sundhedsmæssige problemer, herunder svækket arterier, hvilket ofte fører til udvikling af hjerte og hjerte-kar-sygdom.

Adolescent Hypertension

Ifølge American Academy af praktiserende læger (AAFP) synes hypertension at være stigende i børn. Børn, der lider af hypertension opleve forhøjet blodtryk, som kan skabe ravage på et barns organer. Når unge hypertension går ubehandlet medfører alvorlige langsigtede sundhedsmæssige problemer. Der er to hovedtyper af adolescent hypertension, primære og sekundære.

Primære

Primære adolescent hypertension er den mest almindelige form for betingelsen. Ifølge AAFP skøn, primære adolescent hypertension tendens til at gøre op til 85% af hypertension tilfælde og udbrud generelt opstår i løbet af ungdomsårene. Børn, der lider under betingelsen en tendens til at være overvægtige eller fede og har en familie historie af hypertension.

Sekundære

Sekundær adolescent hypertension er en mindre almindelig form for betingelsen. Tilstanden opstår generelt under præpuberteten år. I 70% af børn med sekundær hypertension, er betingelsen forårsaget af nyresygdom. Nyresygdom og hypertension kan kombineres for at forårsage nyresvigt, hvis de ikke behandles ordentligt.

Evaluering og behandling

For at diagnosticere tilstanden, gennemgår børn laboratorieundersøgelser, at undersøge blod- og urinprøver samt omfattende fysiske undersøgelser. Hvis barnet er fundet at være ramt af en form for hypertension, vil læger ordinere medicin og tilbyde sundhed tips til at ændre sin livsstil.

Medicin er ordineret afhængigt af sværhedsgraden og typen af hypertension og efter hvor meget skade er blevet gjort til organer. Ud over medicin får børn sund livsstil alternativer herunder korrekt kost guider, der indeholder fedtfattige og reduceret-natrium kostvaner. Børn er også givet motion planer og vægt tab teknikker. Læger også understrege betydningen af at undgå alkohol og rygning for at holde tilstanden forværres.

Langsigtede sundhed

Børn, der har adolescent hypertension er en større risiko for at udvikle betingelsen i hele deres liv. Unge med forhøjet blodtryk er mere tilbøjelige til at opleve kroniske sygdomme og lider skader til vigtige organer end deres sundere modstykker. Derudover kan adolescent hypertension være et symptom på en mere alvorlige sundhedsproblem. Derfor er det vigtigt at overvåge dit barns blodtryk og ordentligt styre hypertension efter diagnose.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com