Hvad forårsager kno smerte?

02/01/2011 by admin

Fingrene er leddene, der forbinder fingrene på hænderne. De er nødvendige for væske finger og hånd bevægelser. Almindelige, dagligdags aktiviteter, såsom holding en spoon, besvare en telefon eller endda ringen en doorbell ville være vanskeligt eller umuligt uden den korrekte brug af fingrene. Når der er smerter i fingrene, er en persons evne til at fungere normalt hæmmet.

Frakturer

Frakturer opstår, når en stor mængde af pres er anvendt til en knogle og knoglen revner. Frakturer er udbredt blandt børn og ældre, hovedsagelig fordi knogler er enten stadig udvikle eller begynder at forværres og blive skør. Smerter i fingrene kan være forårsaget af en fraktur i eller i nærheden af fingrene. Dette vil forårsage hævelse, smerte, blødning og eventuelt dislokation af led og knogler.

Felty syndrom

Felty syndrom er en sjælden form for leddegigt. Det har mange symptomer, herunder vægtløs, munden infektion, anæmi, hævede lymfeknuder og fælles ubehag og smerte. Folk, der kan have Felty syndrom kan opleve et eller flere af den brede vifte af symptomer. Fordi ledsmerter eller deformitet er fælles, kan fingrene også blive påvirket af Felty syndrom.

Gigt

Gigt er en form for gigt og anses for at være yderst smertefuldt. Gigt er forårsaget når lille, krystal-lignende aflejringer af urinsyre ophobes i fælles rum og bindevævet. Hvis urinsyre krystaller udvikle og indsamle i fælles rum og bindevævet nær knoerne, medføre alvorlige smerter, problemer flytte knoer og hævelse, brændende, stivhed og inflammation. Urinsyre krystaller er transporteret med blodet og fede eller overvægtige mennesker er mere tilbøjelige til at udvikle gigt.

Slidgigt

Leddene indeholde brusk. Som nogle mennesker alder, brusk i leddene begynder at blive forringet, kaldet hvilket resulterer i en tilstand slidgigt. Brusk gør det lettere for knogler til at skubbe og flytte. For eksempel er knoerne, hvor den Mellemhånd, og phalanges mødes. Brusk i dette område gør det nemt for de to knogler til at glide uden gnide mod hinanden. Da brusk degenererer på grund af slidgigt, knoglerne gnide og male mod hinanden, forårsager mild til svær kno smerte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com