Fordele for kloning af mennesker

01/17/2012 by admin

Emnet for kloning af mennesker er både kontroversielle og subjektiv; for eksempel, kan hvad en person mener er fordele at human kloning være en anden person giver anledning til etiske betænkeligheder. Videnskaben om kloning af mennesker er stadig i sin vorden og beder mange etiske spørgsmål. Denne artikel vil præsentere konsekvenserne af kloning af mennesker fra en fordel-dominerende synspunkt, herunder regenerativ medicin, terapeutisk kloning, kloning afdøde barn, kloning dig selv og kloning fremtrædende folk

Regenerativ medicin

Embryonale stamceller holde den genetiske oplysninger nødvendige for at blive næsten alle væv i den menneskelige krop. Hvis du lider af et handicap, kunne du klone dig selv med henblik på udvinding af stamceller fra embryonet inden den 5. dag efter befrugtning, hvorved forskere til at vokse og erstatte bestemte kropsdele eller organer tilpasset dine behov. Embryoet ødelægges i processen.

Terapeutisk kloning

Fordelen ved terapeutisk kloning er, at det reducerer sandsynligheden for en patients immunsystem afvise enhver behandling. Værtens genetiske oplysninger er indsat i en donor æg, blottet for dens kerne, efterfulgt af en lille og fremstillede kunstigt elektrisk strøm, som tilskynder æg og DNA til at kombinere, dermed aktivering af cellulære division i ægget. Resultatet er næsten en perfekt kopi af det enkelte i de tidligste faser af livet. Den netop beskrevne proces kaldes kropsceller.

Kloning en afdød barn

Kloning af et barn, der afgik kan være terapeutisk for en sørgende familie. Tanken om at have en nøjagtig genetisk kopi af en afdød barn kan støtte forældre i mindske følelser af tab. De klonede barn kan være værdsat som en chance, dermed bemyndigelse forældre til at komme videre med deres liv. Desuden kan barn-klon psykologisk stabilitet blive påvirket, muligvis til bedre, ved at erstatte hans begrebet entydighed med en ligegyldighed mod originalitet; og bemyndige ham til at træffe valg der involverer andre, der ellers ville være tragisk fra en "menneskeheden som en nyhed" synspunkt.

Kloning dig selv

Bortset fra menneskehedens tendenser til at favorisere narcissistisk aktiviteter, kan fordelene for kloning af mennesker være genetiske dubletter af dig selv som afkom. Årsagerne kan variere fra bare nostalgi af ideen til kontinuitet af en dagsorden. For eksempel, selv om at hæve en nøjagtig kopi af dig selv ikke mindske særpræg livets oplevelser unikke til dine yngre selv, som forælder og ens barn procesoplysninger kan være i virkeligheden meget ens; og som bedst kan undervise dig selv end dig selv? Dagsorden arv som rigdomme arven er et almindeligt observerede praksis blandt menneskelige anliggender; passerer ned rigdom eller ambitioner til din klon kan blot være en forfinelse af fænomenet.

Kloning af fremtrædende personer

Udsigten til kloning folk ekstraordinære i nogle måde, som Bruce Lee, David Foster Wallace, matematiske genier og supermodeller, kan inspirere til et sæt af uhyggelige juridiske omstændigheder involverer varemærkerettigheder eller en slags dagsorden arv omdefinere hvordan vi måler en persons "liv succes" af en stadigt voksende forventning om multilife resultater.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com