Hvordan man kan forbedre transport for for fysisk handicappede

11/11/2010 by admin

Hvordan man kan forbedre transport for for fysisk handicappede

Der har været et par nyskabelser inden for de sidste mange år at gøre livet for fysisk handicappede befolkningen lidt lettere. Bredere parkeringspladser, ramper og bredere døre er et par eksempler. Ikke desto mindre, fordi vestlige samfund altid udvikler sig teknologisk, der er altid plads til forbedringer.

Instruktioner

• Make rullefortove bredere. På en travl dag er det svært nok for folk uden fysisk handicap at presse forbi andre mennesker til at få. Ubehag for dem i kørestole er naturligvis meget højere. Gangbroer bør gøres til at rumme alle slags fodgænger sikkert og samtidigt. Det er vigtigt at huske, at handicappede fodgængere har de samme rettigheder som nonhandicapped fodgængere og skal derfor imødekommes.

• Barrikade områder, der har brug for byggeri. For synshandicappede, gangbroer med huller eller store revner udgør en stor fare. Det er uundgåeligt, at nogle gader og fortove skal konstruktion, men det er vigtigt, at alternative gangbroer gives til at sikre sikkerheden for handicappede. Lygtepæle, der strækker sig fra gangbroen kan også være en fare, da de er lavet af cement. For dem, der har tilsløret vision, bør polakkerne være omgivet med en lys farve. At rumme den helt blind, polstring skal anvendes i tilfælde, hvor stangen ikke er straks opdaget.

• Implementere tekstureret overflader. Disse nye gangbroer ville give blind med vejledning og særlige advarsler når det er nødvendigt. Forskellige teksturer ville erklære forskellige budskaber. Nogle tyder på normale gangbroer, og andre ville sikre, at enkelt er opmærksom på gaden jernbaneoverskæringer.

• Yde individuel transport på efterspørgslen. En handicappet person bør kunne ringe til et telefonnummer og afhentes af et køretøj, der er kørestol tilgængelige og lette at bestyrelsen. Transit busser skal udstyres med motoriseret kørestolsramper.

• Forbedre andre former for transport til bedre at kunne rumme for fysisk handicappede. Dette kan bedst opnås ved at give personalet, der er i stand til at hjælpe mennesker, der har brug for det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com