Forskellen mellem Nattokinase & Rutin

06/19/2011 by admin

Forskellen mellem Nattokinase & Rutin

Nattokinase og rutin er afledte forbindelser fra forskellige kilder med forskellige sundhedsmæssige egenskaber hos mennesker. De begge har positive sundhedsmæssige egenskaber i det kardiovaskulære system, men det er hvor ligheder ende.

Type i molekyle

Nattokinase er et enzym. Enzymer er proteinstrukturer, som katalysere, eller øge hastigheden af kemiske reaktioner. Nattokinase fungerer som plasmin, en naturligt forekommende enzym i pattedyr blod, der opløser uønskede blodpropper i kredsløbet.

Rutin er en bioflavonoid. Bioflavonoider er en gruppe af pigmenter i planter, frugter og grøntsager i høj grad ansvarlig for farve. Rutin binder og forstærker effekten af c-vitamin.

Kilde

Nattokinase udvikler kun i sojabønner under gæringen af japansk mad natto. Det er ikke til stede i andre produkter, sojabønner og forekommer ikke naturligt.

Rutin forekommer naturligt i en række forskellige planter, frugter og grøntsager. Boghvede består af de rigeste kilde, men rutin findes i overflod i citrusfrugter og æble peels så godt.

Sundhedsmæssige fordele

Nattokinase, opløser ligesom plasmin, fibrin, der binder blodpladerne sammen danne blodpropper. Denne antikoagulerende ejendom thins lidt blodet, hjælper øge omsætning og forhindrer hærdning og forsnævring af arterierne.

Rutin har en bred vifte af sundhedsmæssige fordele. Det har anti-inflammatoriske, anti-virale og antioxidant egenskaber. Rutin styrker kapillærer og kan hjælpe med at forhindre venøs ødem, hvilket er en ophobning af væske uden for venerne. Dette medfører pres på venerne gør det vanskeligt at cirkulere blod i ekstremiteterne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com