Naturopatisk middel mod forkølelsessår

03/19/2011 by admin

Omkring halvdelen af alle børn under 10 er bærere af herpes simplex virus, der forårsager forkølelsessår, også kendt som feber blister. Efter det første udbrud, der opstår inden for en uge af eksponering for virus og varer op til tre uger, virussen forbliver i kroppen og kan vende tilbage med feber, solskoldning og stress. En forkølelsessår er kendetegnet ved prikkende, hævelse, rødme og smertefulde skorpedannelse blærer, oftest på læberne eller hjørner af munden. Naturopatisk retsmidler kan forhindre udbrud, lindre symptomer og hastighed heling.

Lysin

To aminosyrer, L-lysin og L-arginin, figur i kontrol af herpes. Når der er for meget L-arginin i kroppen, forekommer herpesudbrud mere hyppigt. Når L-lysin er højere end L-arginin niveauer, er herpes virusaktivitet hæmmet. Dette forhold kan forbedres ved at tage tilskud af L-lysin og ved at reducere indtagelse af L-arginin-rige fødevarer. L-Arginin er rigeligt i chokolade, jordnødder, sojabønner, korn, havre, kød, mejeriprodukter, kylling, majs, mandler og cashewnødder. Andre nødder og frø også indeholde L-arganine.

Citronmelisse (Melissa officinalis)

Polyphenoler, en type af antioxidant, der kan minimere herpesudbrud, findes i citronmelisse, en urtete, der har antivirale egenskaber. Det kan tages internt eller anvendes direkte til forkølelsessår. Gøre en infusion af lagt i blød en spiseskefuld af den friske eller frysetørret urt i en kop kogende vand i 15 minutter. Det er bedre at bruge friske urter (med en stærk citron lugt) fordi styrken er tabt ved langvarige tørring og opbevaring. Drikke citronmelisse te liberalt, varm eller kold; flere kopper om dagen kan forhindre herpesudbrud.

Andre retsmidler

St. John's urt tinktur har ry for at dræbe herpesvirus, hvis de anvendes til forkølelsessår tidligt og flere gange om dagen. Echinacea indeholder en antioxidant, der beskytter hud og slim membran celler mod skader af skadelige organismer. Hvislen echinacea ekstrakt omkring munden og sluge fire gange om dagen. Olive leaf extract og lakrids te også har antiviral effekt. Champignon uddrag som maitake, shiitake og reishi kæmpe virus og opbygge resistens over for sygdom. Tea tree olie er en potent antiseptisk, der kan anvendes, fuld styrke eller fortyndet med olivenolie til forkølelsessår.

Overvejelser

Fordi varme, feber og solskoldning forårsage forkølelsessår udbrud, kan anvende kolde pakninger omkring munden ved det første tegn på et udbrud forhindre eller mindske sværhedsgraden af vabler. Masser af hvile og afslapning, herunder meditation og visualisering af sundhed, kan reducere alvoren af udbrud. Tage en høj stress formel vitamin B kompleks at støtte helbredende og immun funktion. Hvis forkølelsessår vises hyppigt, se en naturopatisk læge at udelukke underliggende hypothyroidisme. Denne læge vil også være dygtige til at diagnosticere og behandle fødevarefølsomheder, der kan gøre kroppen mere modtagelig for herpes virus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com