Hvordan til at lindre symptomerne på Interstitiel blærebetændelse

07/01/2011 by admin

Interstitiel cystitis er en kronisk blære betingelse, som oftest rammer kvinder. Det kan forårsage blære til at blive stiv og ude af stand til at udvide når det fyldes med urin. Symptomerne på Interstitiel blærebetændelse kan være ubehageligt, men der er måder at lindre dem selv ud over at din læge anbefaler behandling.

Instruktioner

• Fjerne fødevarer fra din kost, der kan irritere din blære. Dette ville omfatte sure fødevarer og kunstige sødestoffer. Eksempler kan nævnes chokolade, koffein, citrus drinks og tomater. Hvis du skal have nogen af disse, begrænse det til kun en ad gangen, så hvis en bestemt fødevare forårsager problemer, du vil være i stand til at identificere det nemt.

• Ryger ikke. Rygning er en førende årsag til kræft i urinblæren, så folk med interstitiel cystitis ikke bør ryge. Ud over forårsager blærekræft, er rygning også kendt for at forværre symptomerne.

• Prøv fysioterapi. Mange mennesker med interstitiel cystitis har spasmer i bækken området, der kan påføre dem smerte. Styrkelse af disse muskler gennem fysisk terapi kan hjælpe med at lindre denne særlige symptom. Din sygeplejerske eller læge bør kunne rådgive dig om øvelser, der vil være nyttigt.

• Træne din blære, så du urinere mindre hyppigt. Dette kan ske ved vandladning efter en tidsplan, der virker for dig og øve slappe muskler i dit bækken. Denne proces bør være styret af din læge, så drøfte denne mulighed med hendes første.

• Tale med din læge om en TENS maskine. TENS står for transkutan elektrisk nervestimulation. Nogle i den medicinske profession mener, at det øger blodtilførslen til blæren, dermed styrke de muskler, der styrer det.

Tips & advarsler

  • Interstitiel cystitis er en medicinsk tilstand, der skal behandles af en kvalificeret læge eller sygeplejerske. Nogen retsmidler, du ønsker at forsøge at lindre dine symptomer skal godkendes af din læge først.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com