Proceduren LASIK

01/25/2011 by admin

Proceduren LASIK

LASIK er en kirurgisk procedure, der korrigerer øjenlidelser, såsom langsynethed (langsynethed), nærsynethed (myopi) og bygningsfejl (sløret syn). LASIK korrigerer disse problemer med synet med en laser-teknologi, der er sikker og effektiv.

Identifikation

Hornhinden er en del af øjet, der fokuserer lys til at skabe et billede på nethinden. Når hornhinden er for stejl, forårsager det nærsynethed. Når det er for fladt, har personen langsynethed. Øjenlæger bruge LASIK fremgangsmåde til at fjerne hornhinde lag for at omforme det og ændre dets fokus magt.

Fordele

LASIK procedure er normalt smertefri og kræver ikke bandager eller masker. Patienter rapporterer meget minimal ubehag under og efter indgrebet. Patienter har klare, skarpe syn inden for timer efter indgrebet. De fleste af dem behøver ikke briller eller kontaktlinser efter indgrebet.

Advarsel

Ændringer i hornhinden kan ikke vendes. Lægerne bliver nødt til at udføre yderligere LASIK procedurer for at foretage rettelser og forbedringer. Problemer kan opstå og resultere i en permanent tab af synet. Side effects omfatter sløret syn, blænding, tørre øjne og svært ved kørsel om natten.

Omkostninger

Priser for LASIK procedurer varierer, hvis lægen bruger ny teknologi for mere præcise korrektion. Ifølge alle om Vision hjemmeside er den gennemsnitlige omkostning for grundlæggende procedure $1,580 pr. øje i 2010. Operationer, der kræver mere præcis vision korrektion spænder fra $2.150 til $2.170 pr. øje.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com