Er filtreret vand godt for dig?

05/01/2010 by admin

Er filtreret vand godt for dig?

Vand er vigtigt. Du skal drikke vand for at forblive sunde og bade i det at holde rene, men spørgsmål om vand fra hanen sikkerhed har forårsaget mange mennesker til at henvende sig til filtreret vand. Selvom de fleste postevand i USA betragtes sunde, kan filtreret vand have nogle fordele.

Øget vandforbrug

Mange mennesker klager over lugt og smag af deres vand fra hanen. Ved hjælp af en vandfilter på vasken kan filtrere ud kemikalier og partikler, der forårsager denne smag og lugt. Hvis forbedret smag øger dit vandforbrug, så er et filter et sundt valg.

Børn og gravide kvinder

Filtreret vand er godt for børn og gravide fordi filtrering tager ud sporingsniveauer af klor, bly og arsenik undertiden fundet i vand fra hanen. Disse niveauer er ikke typisk farlige for voksne.

Nedsat immunforsvar

Filtreret vand er især gavnligt for mennesker, der har immunforsvar svækket af sygdomme som AIDS eller behandlinger som kemoterapi. Ud over at lave niveauer af bly og arsenik fælles i vand fra hanen, kan der være små mængder af bakterier og vira, der kan være skadelige for nogen hvis immunsystemet ikke fungerer korrekt.

Skønhed fordele

Filtreret vand kan være gavnligt for badning også. Filtre designet til brusehoveder er lavet til at fjerne klor, der tørring til hud og hår. Filtrerede bruser vand er også bedre for mennesker med luftvejsproblemer, fordi klor kan være irriterende og endda skadeligt ved indånding.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com