Hjemmelavet Colema bord

06/01/2011 by admin

Hjemmelavet Colema bord

Colema boards er nævn, der er brugt som platforme for personer, der ønsker at udføre en Colon lavement i komfort i deres hjem. Forsiden af bestyrelsen hviler over en spand eller et toilet, der indsamler affald. Bagsiden af bestyrelsen er holdt oppe af en stol eller ben til at holde enkelt under lavement proces.

Bestyrelsen Base

Bunden af colema kan være bygget af en række stive materialer herunder metal, krydsfiner, tyk plast- eller acryl. Denne base skal være stærk nok til at understøtte kropsvægt af brugeren. Colema boards er lidt bredere end toilettet skål og længe nok til at rumme gluteus maximus muskler, overkrop og hoved af brugeren.

Evakuering område

Området evakuering af bestyrelsen er området hvor kropsvæsker er afladet. Dette område består af en hul gennem ene ende af base bestyrelsen, der er lidt mindre end på toilettet åbning. En afrundet dækning er knyttet til front og sider af hullet til at forhindre kropsvæsker fra sprøjt ind i andre områder af rummet.

Enema forsyninger

Bestyrelsen bruges sammen med grundlæggende enema forsyninger, herunder vand og rør. Slangen føres gennem forreste af de afrundede dækning gennem et hul i materialet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com