Ørepine hjem afhjælpe løsninger med hvid eddike

05/28/2011 by admin

Når man ser for at få nødhjælp fra ørepine, kan hjem afhjælpe løsninger med hvid eddike hjælpe lethed smerte forbundet med øret smerter, svømmer øre og overskydende ørevoks. Alle disse kan være resultatet af forskellige irritationsmomenter, og eddike kan bekæmpe kun et par specifikke årsager til smerter; så vær sikker på hvad du beskæftiger sig med før brug af midlet. Vedvarende smerter bør føre dig til en læge, men disse hjem retsmidler er godt til enkle problemer.

Behandling af svømmer øre

Meget ofte, folk tænker på denne lidelse som intet andet end vand i øret, men det er ikke tilfældet. Faktisk er svømmer øre forårsaget af en svampe infektion i det indre øre. Dette er, hvor ørepine hjem afhjælpe løsninger med hvid eddike spiller ind. Myhomeremedies.com med hjemmeside viser en glimrende hjem afhjælpe: kombinere frisk vand og eddike i en 50-50 blanding, og læg et par dråber af løsningen i din øret(med). Af wiggling dit hoved, kan du sikre, at væsken bliver helt i. Vær ikke bekymret, hvis en smule af det dribler ud; syre i eddike vil være effektiv i at ændre pH i øret, at svampen er i stand til at fortsætte med at stige. Eddike har eddikesyre, som er den aktive ingrediens i flere over-the-counter ørepine retsmidler. Ifølge fatfreekitchen.com, er eddikesyre en agent, som vil effektivt at helbrede en mild infektion.

Andre ømhed

Nu, nogle øre smerter kan være på grund af noget så simpelt som vand bygge i det indre øre. Så kun bruge eddike for bakterier eller svamp. Hver af disse forårsage øresmerter, hovedpine, og nogle gange en mild feber. Med begge disse former for earaches trives smitstoffet i en base pH miljø. Så som eddike er en syre, som tidligere nævnt, er det effektivt bekæmper dem.

En god måde at vide, om ørepine hjem afhjælpe løsninger med hvid eddike vil arbejde for dig er ved at røre og/eller tugging på øret. Hvis nogen af disse handlinger forårsager smerter, kan du have en bakterie- eller svampeinfektion infektion.

Søger andre pleje

I tilfælde af væske oprustning i øret, smerter, der breder sig til halsen, næse og/eller mund, eller en smerter, der fortsætter i mere end et par dage, check med din praktiserende læge for en anden behandling.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com