Farerne ved tilbageholdelse af vand

09/21/2010 by admin

Farerne ved tilbageholdelse af vand

Tilbageholdelse af vand i kroppen, eller væskeophobning, er forårsaget af lækage af væske i væv. Væske er ofte transporteres af blod til vitale organer, og til tider nogle af denne væske lækager i kropslige væv, hvor det stadig. Hvis væsken ikke er fjernet fra disse væv, derefter opstår væskeophobning.

Årsager til væskeophobning

Kroppen bevarer vand i kropslige væv af mange forskellige årsager. Varmt vejr og forbrændinger forårsage vand for at forblive i væv, fordi det er vanskeligere for vand at dræne i varme temperaturer og væske kan bygge under huden, hvis det er brændt. Også, vand kan bevares som et resultat i ændringer i hormoner hvis en kvinde tager p-piller, oplever en menstruationscyklus, eller er gravid. En mangel på ernæring kost, især medicin og venøse betingelser kan forårsage vand skal opbevares i kroppens væv.

Farer og symptomer af væskeophobning

Tilbageholdelse af vand kan resultere i flere ubehagelige, smertefulde eller distressful symptomer, hvoraf nogle kan være farlige. Hvis væske bevares, kan kroppen, især fødder og ankler, svulme fordi væv er ved at blive fyldt med vand. Smerter og stivhed i leddene og andre dele af kroppen er fælles, og væskeophobning kan forårsage du få vægten meget hurtigt i løbet af få dage. I nogle tilfælde, kan huden holde en fordybning, hvis trykket er anvendt. Hvis dette er tilfældet, er udstenede ødem, en form for væskeretention, sandsynlig. Hvis huden holder ingen indrykning, muligvis ikke udstenede ødem til lidelse.

Betingelser knyttet til væskeophobning

Dog ikke altid tilfældet, kan væskeophobning forårsaget af eller tilknyttet flere betingelser eller sygdomme. Hjerte betingelser eller sygdomme kan medføre væske til at blive bevaret. Nyresygdom eller fiasko kan også forårsage vandet at ophobes i væv. Sygdomme i lunger, lever og skjoldbruskkirtel kan også være relateret til ødem. Maligne Mensendieck, en form for kræft, kan resultere i overskydende vand i væv. Udover disse betingelser, kan gigt eller allergi resultere i ødem.

Behandling af væskeophobning

Efter at have talt med en læge, kan blodprøver, urinprøver og andre undersøgelser udføres for at afgøre om du beholde væske. Hvis væskeophobning er mild, kan læger tilskynde selvstændige behandlinger. Hjem behandlinger inkluderer forbruget af mere vand til at formindske den forkert opbevaring af væsker, faldet i natrium i kosten, stigning af vitamin B-5, B-6, og D, ændringer i antallet eller typer af ordineret medicin, en stigning i motion og reduktion af tørring drinks som alkohol og kaffe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com