Home behandlinger for pest Psoriasis

05/12/2011 by admin

Psoriasis er en sygdom, årsager hudceller til at hobe sig op og skabe tyk, kløende pletter, også kendt som plaques, der er enten rød eller sølv i farve. Psoriasis er en kronisk sygdom, men det vil gå i perioder med remission hvor der ikke er nogen symptomer overhovedet. Oftest, behandling af plaques omfatter orale og topiske medicin og lysterapi. Men der er også forskellige skridt du kan tage derhjemme, der vil medvirke til at reducere sværhedsgraden af et psoriasisudbrud.

Fugt

Selvom hjem behandling ikke vil helbrede psoriasis, kan de hjælpe din hud ser bedre. At tage et dagligt bad vil hjælpe fjerne plaques og rolig irriteret hud. Iblødsætning i 15 minutter i Epsom salte, kan badeolie eller kolloid vanilie være særligt nyttigt. Undgå meget varmt vand og barske sæber, fordi de kan irritere din psoriasis yderligere. Efter badning, duppes din hud med et håndklæde og straks sætte på en tung fugtighedscreme. Anvende denne salve eller olie fælder fugt i huden. I koldt vejr, anvende fugtighedscreme flere gange om dagen.

Sollys

At få den rette mængde af sollys med psoriasis er tricky, fordi den rigtige mængde kan hjælpe med at forbedre plaques mens for meget udløse eller forværre udbrud. Hvis du er en sunbather, begrænse eksponeringen for tre korte perioder pr. uge. Overvåge og registrere hvor meget tid du bruger i sollyset. Anvendelsen af en 15 SPF solcreme kan også hjælpe dig med at holde udbrud og plaques på et minimum. Tale med din læge om ordentlig mængden af solen bør du modtage hvis du har psoriasis.

Cremer og udløsere

Anvendelsen af en creme eller salve, der har hydrocortison eller salicylsyre kan hjælpe skære ned opbygningen af plaques og kløe. Dog, identificere og undgå udløser, der vil anspore udbrud. Udløsere kan omfatte stress, infektion, rygning, skader og sollys. Når du finde ud af, hvad der forårsager din psoriasis til at blusse op, skære det ud af dit liv. Også, drikker alkohol sænker effekten af visse psoriasis behandlinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com