Sådan bruges babyolie til at fjerne strækmærker

02/15/2011 by admin

Sådan bruges babyolie til at fjerne strækmærker

Strækmærker er mørke lilla, røde eller hvide linjer, der kan danne overalt i huden er strakt ud fra ting som graviditet, vægt gevinst eller muskel vækst. Hvis du har strækmærker, du måske være selv bevidste om vise disse områder af din krop - selv om du har tabt vægt eller ellers er komfortable med hvordan disse områder ser. Ved hjælp af babyolie kan du bidrage til at mindske farve af strækmærker og slippe af med dem over tid.

Instruktioner

• Tage et varmt brusebad til at hjælpe med at løsne op for din hud og åbne porer. Brug et organ exfoliator i brusebad til at hjælpe med at fjerne døde hudceller, så du kan bare koncentrere sig om behandling af de friske lag.

• Dab selv tør efter brusebad, men sørg for din hud er stadig fugtigt at røre. Hæld en spsk af babyolie i din håndflade og gnid det over strækmærker fast i to minutter. Lad din hud opsuge babyolie og tørre i 10 minutter.

• Bruge babyolie hver gang du bader, men prøve og tage et varmt brusebad dagligt og behandle med baby olie følgende. Eksfoliere to gange om ugen for at fremme frisk hud. Hvis du ikke ønsker at vaske dit hår dagligt, bære en badehætte og bare fokusere på din hud.

Tips & advarsler

  • At gøre anvendelsen mindre rodet Fyld en sprayflaske med babyolie.
  • Altid dække strækmærker med en solcreme, hvis du har planer om at være ude i solen og strækmærker vil blive udsat. Solen kan øge forekomsten af strækmærker og gøre dem sværere at slippe af med.
  • Hvis du er gravid, skal du bruge babyolie til at forhindre strækmærker fra formning på din voksende mave. Bade hver aften og gnide olie over maven, og de omkringliggende områder.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com