Hvad er Medicare svig?

02/07/2011 by admin

Hvad er Medicare svig?

Medicare svig opstår, når en sundhedspleje udbyder bevidst regninger Medicare for varer eller tjenesteydelser, der ikke blev leveret, eller når en person bruger en anden persons Medicare kort til at modtage sundhedsydelser som han eller hun ikke ville kvalificerer.

Betydning

Ifølge Centers for Medicare og Medicaid Services er svig ansvarlig for Medicare programmet mister millioner af dollars hvert år; en artikel offentliggjort i The Economist antyder imidlertid, at Medicare mister mere end 60 milliarder dollars om året som følge af svig.

Regeringens bestræbelser på

I 2009 genvundet regeringen $2.9 milliarder, det sagde, var blevet faktureret svigagtigt. I 2010 dannet Department of Health and Human Services og Department of Justice sundhedspleje svig og håndhævelsesteamet.

Forebyggelse/løsning

Hvis du er en Medicare modtageren, kan du hjælpe med at forhindre svig ved at nøje gennemgå hver Medicare Resumé varsel, også kaldet en forklaring af fordele, som du modtager. Hvis en afgift ikke synes ret til dig, kontakte udbyderen af sundhedspleje og spørge om det. Mange fejl på Medicare regninger er legitime fejl, men hvis den sundhedspleje udbyder er undvigende eller uhensigtsmæssigt, og du har mistanke om svig, indberette dette til Medicare (1-800-MEDICARE) eller til den Department of Health and Human Services (1-800-447-8477).

Sanktioner

Sundhedspleje udbydere dømt for svig er forpligtet til at tilbagebetale Medicare beløbet bedraget. Derudover står de stive bøder og muligheden for fængsel tid hvis de forfølges gennem det strafferetlige system.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com