Hvad er slutningen fase symptomer på leveren carcinom?

05/03/2010 by admin

Leveren karcinom (kræft) begynder i cellerne i leveren, som er beliggende i den øvre højre del af maven. Ifølge Merck.com, er leverkræft den mest almindelige form for kræft i verden. Af leverkræft sager i USA begynder de fleste når kræft rammer et andet område af kroppen og derefter spreder sig til leveren.

Symptom: maven

I de senere faser af leverkræft, kan bughulen blive hævede med væske. Tilstanden kaldes ascites.

Symptom: gulsot

Uger før døden, lever gulsot vil forværres gradvist. Med gulsot vises hud og det hvide i øjnene gule. Urin er ofte mørke. Patienter kan opleve kløe og lyse afføring. Tab af appetit, opkastning, kvalme og feber kan forekomme så godt.

Andre symptomer

Kan opstå forvirring og søvnighed, og patienten kan have problemer med irritabilitet, agitation, asterxis (slog håndleddet) og delirium. Også kan føre til koma.

Prognose

Død normalt resultater inden seks måneder efter diagnosticering af leverkræft og vil opstå fra gastrointestinal blødning, kakeksi (vægttab, træthed, muskelatrofi, tab af appetit og svaghed), leversvigt eller metastaser (spredning af sygdommen fra ét område på kroppen til et andet område i kroppen) til lungerne eller regionale lymfeknuder eller ind i portal vene (en vene i bughulen).

Understøttende behandling

Hospice sygeplejersker eller hospitalet kan tilbyde rådgivning om end-of-life støttende behandling for familien til at lette patienternes ubehag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com