Om personlige medicinske alarmer

02/13/2011 by admin

Hvert år, lider en ud af hver tre voksne over 65 år et fald. Ti procent af disse falder resulterer i en alvorlig skade som en hofte fraktur eller en skade i hovedet, ifølge det amerikanske samfund konsulent apotekere. Efter at være såret i et efterår, det kan være vanskeligt for en senior at nå frem til en telefon for at tilkalde hjælp, men personlige medicinsk alarm er en løsning på dette problem.

Identifikation

En personlig alarm er en enhed, som en person bærer omkring håndled eller hals. Enheden har en knap, der kan skubbes ind i en medicinsk nødsituation.

Funktion

Når knappen på den personlige medicinsk alarm er skubbet, modtager en 24-timers overvågning service det signal, der fortæller servicen den nøjagtige placering af alarmen. Personalet på overvågningen tjenesten derefter kontakter en repræsentant for personen eller forsendelser 911 respondenter.

Funktioner

For at være effektiv, skal en person bære en personlige medicinsk alarm hele tiden, herunder mens sovende eller brusebad.

Fordele

Efter et fald har forsøge at kravle for at nå frem til en telefon med en skade potentiale til at forårsage mere skade, især i forbindelse med en fraktur. men en personlig medicinsk alarm giver mulighed for seniorer til at modtage hjælp uden at skulle flytte. Derudover er chancerne for at overleve en medicinsk nødsituation som et slagtilfælde større med øjeblikkelig medicinsk behandling, ifølge University of Iowa hospitaler og klinikker.

Omkostninger

For de fleste alarmer er der en indledende pris for en personlige medicinsk alarm mellem $50 og $100. Efter at er der et månedligt gebyr for den tjeneste, der spænder fra $20 til $50. Nogle selskaber opkræver ingen månedlige gebyr men der er en højere omkostningerne op foran.

Overvejelser

Nogle medicinske alarm virksomheder gennemføre en månedlig test med seniorer til at sikre, at den personlige medicinsk alarm er stadig i god orden. Dette indebærer at have senior opkaldet medicinsk alarm udbyder og derefter trykke på knappen på alarmen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com