Hvorfor fødder lugter ammoniak?

05/31/2010 by admin

Hvorfor fødder lugter ammoniak?

Mund lugt er ikke kun et problem for svedig atleter; hver af os kan al erfaring denne ubehagelige tilstand, især i varme sommermåneder. Mens den mest almindelige årsag til mund lugt iført sko, der ikke lade fødderne "ånde" korrekt eller sveder for meget, er der også indre årsager.

Et af de mere ubehagelige resultater af mund lugt er en lugt, der svarer til ammoniak. Her er nogle oplysninger om hvorfor fødder kan lugter af ammoniak, og hvad du kan gøre for at undgå denne ubehagelige tilstand.

Ammoniak

Ammoniaks kemiske konfiguration er NH3, eller en del kvælstof for tre dele brint. Den eneste kilde i den menneskelige krop for kvælstof er aminosyrer, der er byggestenene i protein.

Kvælstof og aminosyrer

Din krop bruger aminosyrer for energi på alle tidspunkter, uanset om du er udøver eller resterende stillesiddende. Aminosyrer i kroppen er tilsluttet kvælstof atomer, og de skal være afbrudt for dem at være i brug. Din krop er konstant stripping kvælstof atomer fra aminosyren atomer så aminosyren kan konverteres til glykogen, eller det brændstof, der hjælper din krop fungerer.

Kvælstof sekretion

Den overskydende kvælstof rejser til nyrerne og forlader kroppen gennem urinen. Men, når din nyre når grænsen på mængden af kvælstof det kan håndtere, nitrogen udskilles fra kroppen som sved.

Ernæringsmæssige faktorer

Da nitrogen er gennemført kroppen af vand, er drikke ekstra vand en god måde at forhindre mund orden. Dette vil sikre at nyrerne befri sig af kvælstof og at sved vil ikke være den vigtigste metode til udskillelse. Drikke ekstra vand er især vigtigt, når udøvelsen eller arbejder.

Spise tilstrækkeligt kulhydrater og fedt, især før anstrengende aktivitet, er en anden måde at mindske ammoniak rækkefølge.

Din krop vil bruge, hvad det har for brændstof, herunder protein. Det er tilrådeligt at spise tilstrækkeligt kulhydrater, som kan omfatte stykker frugt eller fuldkorn, før en træning og hele dagen. Lavere glykæmisk kulhydrater er mere effektive til at slippe af lugt, fordi de ikke er brugt af din krop så hurtigt.

Spise kulhydrater efter arbejder også forhindrer tab af aminosyre. Det er vigtigt, især for en aktiv livsstil, at bevare mængden af aminosyrer i kroppen, så musklen er repareret effektivt. Kulhydrater ikke kun lette denne proces, men også arbejde hen imod at sikre, at dine fødder forbliver lugt-fri.

Andre løsninger

Hvis dine fødder lugter selvom du spiser en tilstrækkelig mængde af kulhydrater og vand, er foden deodorant spray en måde at tørre dem ud. Hvis din mund lugt er stadig, konsultere din læge.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com