Naturlig måde til behandling af krampeanfald

07/08/2010 by admin

Flere betingelser kan resultere i kramper, men uanset hvad årsagen, de er ikke en velkommen forekomst. Stof er normalt bruges til behandling af krampeanfald, men der er flere andre måder at bekæmpe dem ud.

Ketogenic kost

Behandling af anfald ved at opretholde en kost høj i fedt og lavt indhold af kulhydrater. Ketogenic kost er en høj-fedt, lav-kulhydrat kost, der gengiver nogle af følgerne af sult. Dette får kroppen til at nedbryde fedtstoffer i stedet for kulhydrater under aktivitet. Hvis der er små mængder af kulhydrater i kroppen, er leveren tvunget til at producere ketonstoffer i stedet for glucose. Store mængder af ketonstoffer i blodet oprette ketose. Dette har vist sig at reducere forekomsten af anfald hos børn, selv efter at kosten har ophørt.

Det er vigtigt, at en læge konsulteres før du går på ketogen diæt. Ketogenic kost kan forårsage fejlernæring, dehydrering, forstoppelse, nedsat vækst hos børn og nyresten.

Fiskeolie

Tage fiskeolie regelmæssigt for at forhindre anfald. Tilføje Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer til kost kan hjælpe centrale nervesystem funktion bedre og mindske forekomsten af epileptiske anfald. Omega fedtsyrer findes i koldtvands fisk, herunder laks, og kan også findes i tillæg form på dit lokale apotek. Forbruge 5 mg Omega-3 og 6 på morgenmad hver dag for at hjælpe med at reducere beslaglæggelse aktivitet.

Stress

Sænke stressniveauet kan også hjælpe lavere anfald. Højt stressniveau kan medvirke til at sænke niveauet af trigger for en beslaglæggelse. Prøv at holde arbejdsbetinget stress på et minimum. Sove regelmæssige timer og forsøge at få den bedste søvn muligt. Træffe melatonin til aide søvn cyklus. Gør regelmæssig motion for at hjælpe lavere angst, stress, og hæve serotonin niveauer, den kemiske, der hjælper med at reducere depression. Yoga er en god øvelse til at øge blodgennemstrømningen, bidrage til at styrke de centrale nervesystem og mindre stress.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com