Typer af Arthritis medicin

06/30/2010 by admin

Typer af Arthritis medicin

Gigt er en betændelse i leddene, der forårsager hævelse, stivhed og smerte. Ifølge University of Maryland Medical Center er næsten en ud af syv mennesker i USA arthritis. (Referencer 1) Der er flere medicin ordineret til behandling af gigt. De virker ved at reducere smerter og inflammation. Nogle medikamenter kan købes i håndkøb. Medicin til gigt fås i pilleform, cremer og injektioner.

Analgetika

Analgetika lindre smerter. Disse omfatter acetaminophen, eller Tylenol, samt receptpligtig medicin som Percocet og Darvocet. Ifølge University of Maryland Medical Center er Tylenol den første behandling af valg for slidgigt. De anbefaler at tage to gigt-styrke Tylenol tabletter hver 8 timer. (Referencer 2) Når Tylenol alene ikke lindre smerter, kan receptpligtig medicin gives. Nogle af disse medikamenter indeholder også acetaminophen. For eksempel, indeholder Percocet oxycodon og acetaminophen. Når du tager recept analgetika, brug ikke Tylenol eller andre over-the-counter smertestillende medicin. Tager for meget acetaminophen kan forårsage leverskader.

NSAID

NSAID (non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler) lindre smerter som analgetika, undtagen NSAID også reducere inflammation. NSAID er receptpligtig medicin eller over-the-counter medicin som ibuprofen, naproxen og aspirin. NSAID lindre smerter ved at blokere prostaglandiner. Prostaglandiner er stoffer i kroppen, der forårsager smerte og inflammation. NSAID kan have alvorlige bivirkninger, som de kan være meget irriterende for mave foring.

Kortikosteroider

Kortikosteroider behandle gigt ved at undertrykke immunsystemet; Dette medfører reduktion af inflammation. Kortikosteroider er undertiden sprøjtet direkte ind i en betændt fælles at tilvejebringe hurtig lindring fra smerter. Kortikosteroider er normalt gives til behandling af akutte episoder af gigt nødblus. Undertiden får de for en kortere varighed mens de venter på andre medikamenter kan træde i kraft. Kortikosteroider taget i lange perioder kan have bivirkninger såsom udtynding af knoglerne, forhøjet blodtryk, mave blødning og grå stær.

DMARD

DMARD (sygdomsmodificerende anti-reumatiske lægemidler) er almindeligt ordineret kort efter diagnosticering arthritis. Disse lægemidler er normalt taget for flere måneder, før resultaterne er mærkbare. Andre gigt medicin er normalt gives på samme tid mens vi venter på DMARD træder i kraft. Disse stoffer virker ved at forhindre din immunsystemet fra at angribe leddene. På grund af denne effekt på immunsystemet, når du tager DMARD, Vær på vagt for symptomer på infektion som ondt i halsen, feber og kulderystelser.

Biologics

Biologics er nye gigt medicin. Disse er medicin som Enbrel og Remicade. De træffes ved injektion og arbejde ved at undertrykke immunsystemet. Biologics er normalt ses i sammenhæng med DMARD for større effektivitet.

Counterirritants

Counterirritants er i løbet af de counter arthritis cremer, der indeholder capsaicin eller menthol. Capsaicin er afledt fra chilipebre. Brug disse cremer regelmæssigt skaber interferens i smerte signaler fra gigtplagede led, derved at bringe om smertelindring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com