Virkningerne af Brain Cancer

05/24/2010 by admin

Mere end 17.000 personer i USA er diagnosticeret med en hjernesvulst hvert år, ifølge en 2009 rapport fra University of Maryland Medical Center. Mens nogle af disse er diagnosticeret som benign, findes et tal for at være kræft. Kræft i hjernen er en alvorlig sygdom, og ramte individer oplever en række fysiske og psykiske virkninger. Disse virkninger kan være mild til invaliderende, afhængigt af hvor langt kræft har nået.

Smerter

Smerte er noget de fleste personer med kræft i hjernen vil opleve. Sværhedsgraden af smerte afhænger hvor hjernen kræft er specielt, og dets progression. Om smerten er akut eller kronisk, vil læger arbejde med deres patienter til at behandle smerter og hjælpe dem med at forvalte det. Mild til svær hovedpine er en type af smerte, at hjernen kræftpatienter kan opleve. Fordi hjernen kræft effekter nervesystemet, kan enkeltpersoner opleve andre typer af smerter samt.

Sygdom

Personer, der beskæftiger sig med kræft i hjernen kan opleve forskellige typer af sygdomme. Kvalme og opkastning er forholdsvis almindelige virkninger af brain cancer, som er døsighed. Ifølge Yale hjerne Tumor Center er en af de mest almindelige virkninger af brain cancer anfald. Disse anfald kan påvirke dine hele kroppen eller forskellige dele af kroppen, såsom trækninger i benene eller armene. Du kan kontrollere nogle anfald gennem medicin.

Neurologiske effekter

Fordi kræft påvirker din hjerne, kan du opleve en række neurologiske effekter. Hukommelsestab og forvirring er blandt disse, samt vanskeligheder med koordinering, tale og øje bevægelse. Hjerne kræftpatienter kan også opleve ændringer i tale, hørelse, personlighed eller hukommelse.

Depression

Personer med kræft i hjernen kan opleve depression, som er et almindeligt symptom. Om det er forårsaget af kroniske smerter eller blot et resultat af situationen, kan depression være meget vanskelige at håndtere. Din læge kan ordinere medicin for at hjælpe dig med at håndtere din depression, afhængigt af dens sværhedsgrad. Mange kræftpatienter beskæftige sig med klinisk depression, som kan påvirke deres overlevelse chancerne, ifølge lægerne på University of Michigan Health System, Ann Arbor, Michigan.

Støttesystemer til hjernen kræftpatienter

Den bedste støttegruppe en patient kan have omfatter hendes familie og venner. Men, tilbringe tid sammen med andre der har oplevet eller der oplever tilstanden kan hjælpe så godt. National hjerne Tumor Society giver en masse information og hjælper patienter kontakt med andre i en støttende måde gennem sin hjemmeside på www.BrainTumor.com. der er mange online støtte grupper og enkeltpersoner kan finde lokale støttegrupper samt (Se ressourcer). Skæve på en sund støttegruppe kan hjælpe dig med at finde svar, tips, forslag og styrken til at holde kæmper.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com