Hvad er fordelene af eukalyptus blade?

04/04/2011 by admin

Hvad er fordelene af eukalyptus blade?

De sundhedsmæssige fordele af eucalyptus er mange. Træet har en blå-hvid bark med glat, lance-formede blade. Stoffer afledt af eukalyptus blade og gren tips, såsom eucalyptus olie og eucalyptus te, udnytte de flygtige olie euclyptol. Denne æteriske olie har egenskaber af en slimløsende, en antiseptisk og en muskelafslappende, som har været brugt i århundreder af aboriginals for deres medicinske egenskaber.

Slimløsende

Eucalyptus olie, stammer fra eukalyptus blade og grene, er populære til behandling af en række åndedrætsproblemer. Eucalyptus olie er anvendt i mange lægemidler til behandling af forkølelse, hoste, løbende næser, astma, bronkitis, overbelastning eller ondt i halsen. Gurgle eucalyptus olie blandet med vand for at lindre ondt i halsen. Hertil kommer, da eukalyptus blade er brygget i te, kan blot indånde dampen bidrage til at lindre brystet overbelastning og hoste.

Antiseptisk

Tidligt anerkendt aboriginals nytten af eucalyptus blade som en antiseptisk for sår. Olien heler sår, sår, forbrændinger og sår. Derudover kan det bruges til at behandle sår når taget medicinsk. Eucalyptus olie alene bør dog aldrig være sluges. Ud over at hjælpe lethed er en halsbetændelse gurgle eukalyptusolie med vand effektivt som en antiseptisk mundskyl til ren mundtlige nedskæringer eller sår.

Muskelafslappende

Duft af eucalyptus olie har en kølende og forfriskende effekt, som bruges til at hjælpe folk med at slappe af. Den opløftende effekt af stearinlys og lotions fremstillet af eukalyptusolie kan hjælpe til at forynge sindet og lindre psykisk træghed. Desuden, når de anvendes på huden, kan eucalyptus olie-baserede produkter bidrage til at lindre muskelsmerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com