Ring orm hovedbunden symptomer & behandlinger

06/08/2011 by admin

Ringorm, en aggressiv svampeinfektion, stadig er en fælles lidelse, især blandt børn. Selvom det kan påvirke forskellige dele af kroppen, såsom hud og negle, er det mest kendt for sin placering på hovedbunden.

Identifikation

Let identificerbare symptomer på ringorm på hovedbunden kan omfatte store pletter af tør hud, sprødt hår eller generelle smerter i regionen.

Forebyggelse/løsning

Medicineret shampoo kan bruges til at hjælpe med at stoppe spredningen af infektion. Oral medicin kan ordineres som godt og ofte gange er mere effektive end shampoo og cremer.

Advarsel

I tilfælde af ekstreme ringorm opstà ¥ r en tilstand der kaldes kerion. I dette tilfælde bliver svampen så aggressiv, det kan føre til alvorlig betændelse og pus-fyldt sår i hårbunden, for ikke at nævne hårtab.

Funktioner

Så snart foreskrevne behandling er startet, kan en umiddelbar forbedring ses på hovedbunden. Det er dog vigtigt at afslutte enhver medicin eller shampoo som anvist som ringorm kan komme tilbage.

Effekter

Svampeinfektion, som plager ringorm er meget smitsom. Behandle tilstand hurtigt for at beskytte andre mod eventuel smitte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com