Hvordan til at designe gyldne sikkerhedsregler

04/18/2011 by admin

Hvordan til at designe gyldne sikkerhedsregler

Designe "gyldne" regler kan gøre en forskel, når at lade børn og venner til at gøre udfordrende aktiviteter, der kan føre til skade, hvis retningslinjer ikke er på plads. Begynder ved at arbejde baglæns, dvs; Spørg dig selv, hvad er den mest sandsynlige måde at blive såret i denne aktivitet. Næste, fastslå de bedste måder at tillade denne aktivitet med en sikkerhedsforanstaltning. Når en sikkerhedsforanstaltning er fastslået; gøre dette til en regel, der følges af dem, der ønsker at deltage i aktiviteten.

Instruktioner

• Sikre sikkerheden for boogie boarding ved at have de midler og evnen til at opnå boards med håndtag og våd dragter, hvis vandet er specielt koldt, hvor aktiviteten der gøres. Sikring af sikkerhed indebærer også at holde svømme partnere i fuld site af hinanden på alle tidspunkter. At foretage check-in øjeblikke ved hjælp af tegngivning kan være en anden sikkerhedsforanstaltning. Brug disse tip for sikkerhed til at tænke mere kritisk om sport og aktivitet for din bekymring. Brug eksempler som dette at fremvise behovet for "golden sikkerhedsregler."

• Skateboarding udviklet sig og har udviklet sig, og så har markedet for sikkerhedsudstyr. Lære af denne historie. Sport bestyrelser, der har ingen slip puder er en del af denne historie. Rullebrætter forlade fortovet, trådte skatepark. Hjælpe nogen nye sport industri på denne måde: børn og forældre hjalp branche bevæge sig fra hjelme handsker og knæ og albue vagter, så godt. Design for no-slip ekstraudstyr opstået på boards, og sporten fortsætter med at ændre og udvikle sig selv i dag.

• Designe din gyldne regler ved at arbejde baglæns. Forestil dig alle de forskellige måder sporten kunne forvolde skade, og tale om dem med deltagerne. Bruge fantasi og kærlighed af spænding til at beskytte den sande punkt af eventyr, samtidig øge følelsen af sikkerhed for alle involverede. Være parat til at designe funktioner for sporten, og måske endda have nye gear udviklet.

Tips & advarsler

  • Redigere aldrig ud sjovt, for meget forebyggelse kan dræbe en god tid.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com