Giftig Kronvikke & kræftbehandling

10/21/2016 by admin

Giftig Kronvikke & kræftbehandling

Giftig Kronvikke er i bælgplanter familien. Det er flerårig og det danner tykke vegetation. Den har lyserøde og hvide små blomster i forsommeren. Dette anlæg blev indført i USA for erosion control. Det er nu betragtes som en invasiv plante. Der er flere medicinske krav for Giftig Kronvikke som folkemedicin behandling af næsegrus lidelser og som et diuretikum hjerte tonic.

Advarsel

Giftig Kronvikke har hensyn til medicinske formål. Ifølge botaniske online, er anlægget anvendes som et diuretikum til væskeophobning på grund af næsegrus problemer. Det er også bruges til hjerte svaghed.

Blomster eller frugt betragtes som giftig og alvorlige symptomer som opkastning, diarré, langsom puls og endda død kan forekomme. Giftig Kronvikke bør ikke anvendes til medicinske formål undtagen under streng overvågning fra en uddannet læge. Giftig Kronvikke synes ikke at være en god kandidat til behandling af cancer.

Mælk Vikke

Selvom Kronvikke betragtes ofte som giftigt, betragtes mælk Vikke et gyldigt alternativ behandling af kræft. Også kaldet Astragalus, har denne plante været almindeligt anvendt i kinesisk medicin for tusinder af år. Anlægget har anti-inflammatoriske, antibakterielle og vanddrivende fordele.

Mælk Vikke styrker immunforsvaret samt øge stofskiftet og fordøjelsen. Ifølge University of Maryland Medical Center er"Astragaus en adaptoge, hvilket betyder, at det hjælper med at beskytte kroppen mod forskellige understreger, herunder fysiske, mentale eller følelsesmæssige stress." Typisk, rødderne anvendes til at gøre en te for forbrug eller endda anvendes i næringsmidler.

Birdfoot hjorte-Vikke

Birdfoot hjorte-Vikke er en anden plante i familien Vikke. Blomsterne er antispasmodic og betragtes som en beroligende for hjertet. Anlægget er også bruges som en lokal anti-inflammatorisk på betændt hud. Dog birdfoot hjorte-Vikke anses for giftige og kan føre til respirationssvigt og død.

Potentielle

Ved hjælp af mælk Vikke eller Astragalus betragtes som en sikker og affektive kræftbehandling af alternative behandlere. Mange sundhed fødevarevirksomheder sælger nu Astragalus, enten alene eller i sundhed formler. Planten kan også købes tørret for dine egne forberedelser. Det er typisk omtales som Astragalus og ikke mælk Vikke.

Betydning

Undgå andre planter i familien vikke som Giftig Kronvikke og forskning fordelene ved Astragalus, når man overvejer alternative eller gratis kræftbehandlinger. Som gamle kinesiske skrifter erklærede, denne plante kan være, 'super tonic' og betragtes som en af Kinas vigtigste plantelægemidler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com