Hvordan man kan reducere Blood Sugar niveauer uden receptpligtig medicin

03/13/2011 by admin

For dem med Type 1 eller Type 2 diabetes, kan overvågning blodsukker gøre forskellen mellem liv eller debilitative medicinske problemer som nyresygdom, blindhed, slagtilfælde og hjertesygdomme. Patienter med diabetes bør være under en læges pleje og være omhyggelig med at tage den nødvendige medicin og kosten restriktioner at holde deres tilstand under kontrol. Dem med kun borderline spørgsmål om blodsukker kan tage flere skridt til at holde deres numre inden for normalområdet, så de ikke behøver at ty til receptpligtig medicin.

Instruktioner

Hvordan man kan reducere Blood Sugar niveauer uden receptpligtig medicin

• Spise velsmagende og underholdende fødevarer, men være opmærksomme på slags fødevarer du bør undgå. For at sænke blodsukkeret, skal du begrænse mængden af sukker du indtager. Spise mere protein og færre kulhydrater, der hurtigt konverterer blodsukker. Fødevarer konvertere til sukker til forskellige priser, og dette er, hvor begrebet 'glykæmisk indeks' kommer ind i billedet. Fødevarer, der er højt på det glykæmiske indeks konvertere hurtigere til sukker i kroppen. Fødevarer, der er lavere på det glykæmiske indeks konvertere mere langsomt, og tillader kroppen til at metabolisere det mere fuldt ud. Der er en række af glykæmisk indeks tabeller online. En anden idé til god mad er 'exchange listen,' hvor du kan udveksle en mad til en anden, siger, et æble for en lille servering af pasta. Variation i din kost gør kostændringer lettere. Spise den rigtige mad for at opretholde et lavt blodsukker bliver en del af livet, når du komme ind i vanen.

• Motion dagligt. Motion hjælper dig med at nedbryde den mad du spiser og brænde blodsukkeret i din blodbanen. Opretholde en øvelse tidsplan på daglig basis kan være meget nyttige i at kontrollere blodsukkeret så at receptpligtig medicin kan undgås. En tidsplan for 30 til 45 minutter af motion hver dag, med en fridag om ugen at hvile er en sund vane at følge. Du kan indbygge langsomt i mere anstrengende motion som du går. Svømning, dans, aerobic, Pilates, Tai Chi og andre former for motion er underholdende og bidrage til at opretholde blodsukkerniveauer

• Spis mere fiber at opretholde lavere blodsukker. Du kan få mere fiber ved at tilføje flere grøntsager, frugter, nødder, bælgfrugter, hele hvede brød og klid til din daglige kost.

• Drik masser af vand hver dag. Det er en nem måde at hjælpe med at opretholde lavt blodsukker. Undgå dehydrering, hvilket gør blodsukkeret stige. Kontroller dit vand ikke er i form af sukkerholdige læskedrikke.

• Få dine sygdomme behandles. Lad ikke infektioner og sygdomme gnave, da dette øger blodsukkeret. Se din læge til at behandle disse betingelser og din generelle sundhed og blodsukker niveauer vil blive bedre.

• Håndtere stress. Stress management også kan sænke blodsukkeret, så lære at meditere eller tage en yogatime. Lytte til musik eller bekræftelse cd'er.

• Prøv kanel piller eller eddike. Undersøgelser viser, at begge disse komponenter bidrage til at reducere blodsukkerniveauer. Du kan købe kanel piller på din lokale helsekostforretning. To spiseskefulde af eddike kan gøre en forskel i dit blodsukker niveau.

Tips & advarsler

  • Hvis du er diabetiker, er det vigtigt at følge din læge vejledning om kost og brug af medicin. Kost og motion foranstaltninger kan ikke være nok til at kontrollere dit blodsukkerniveau.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com