CPR uddannelse tilskud

01/10/2011 by admin

CPR uddannelse tilskud

CPR viden kan være meget vigtigt at have, især hvis du har børn eller arbejde i et miljø, hvor denne type uddannelse kan være nødvendig (dvs. arbejder med ældre eller arbejder i en fysisk aktive job). De fleste CPR uddannelse kræver et gebyr. Der er dog flere tilskud, der er tilgængelige for store grupper og enkeltpersoner, der ønsker for at modtage undervisning. Mange CPR uddannelse klasser har derudover også en udvidet AED certificeringsprogram, der tillader enkeltpersoner til at blive certificeret i at drive en Automated Eksterne Defibrillator.

National Emergency Medicine Association

National Emergency Medicine Association (NEMA) tilbyder en grant program til at hjælpe med at uddanne grupper af enkeltpersoner, især almennyttige grupper at arbejde med børn eller voksne inden for Fællesskabets sundhedspleje. NEMA har tre niveauer af hensyn til at modtage et tilskud. Først til at modtage vederlag er disse nonprofit-grupper, der beskæftiger sig med koronar traumer og hjertet wellness programmer. Andet til at modtage vederlag er dem, der beskæftiger sig med alle typer af traumer. Den tredje og sidste overvejelse går til grupper, der beskæftiger sig med forebyggelse af traumer og årsagen til traumer. NEMA grant forslag skal indgives direkte til formanden for NEMA mod vederlag modtager et tilskud til at hjælpe fonden CPR uddannelse.

Kelly A. Herzog, formandNational Emergency Medicine AssociationPostboks 69Nottingham, MD 21128410-256-3474nemahealth.org/Organization/Grants.htm

Amerikansk Røde Kors

Den amerikanske Røde Kors tilbyder også forskellige tilskud for at modtage CPR uddannelse gennem individuelle kontorer i stater og byer over hele USA. En person eller gruppe af personer, der ser ud til komplet CPR uddannelse bør kontakte sin lokale Røde Kors kontor til at forhøre sig om muligt tilskud til at gennemføre hele uddannelsen eller nogen gratis certificeringsprogrammer, som også kan udbydes.

redcross.org

Amerikansk CPR-uddannelse

En anden stor ressource for at modtage eventuelle bevilge penge til både CPR og AED træning er den amerikanske CPR uddannelse Association. Denne gruppe tilbyder stipendier til forskellige organisationer, herunder store virksomheder og små virksomheder såvel som enkeltpersoner søger for at fuldføre deres CPR og/eller AED certificering. Typisk, modtager et tilskud gennem amerikansk CPR uddannelse vil tilmelde gruppe eller enkeltperson i både CPR og AED træning, og finansiering for AED træning kan også være leveret eller stor rabat.

Amerikansk CPR-uddannelse565 Westlake St., Bldg 100Encinitas, CA 92024760-944-048cpr-training-classes.com/AED_Grant.htm


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com