Hvad er fire motiver forbundet med sult?

03/13/2012 by admin

Motiver at spise vedrører faktorer fra forskellige områder. Disse er faktorer relateret til biologiske årsager, psykologisk og endda årsager på grund af samfundsmæssige spørgsmål, ifølge Flathead Valley Community College. De fleste mennesker tror, at sult Kvaler er forårsaget af din mave, men i virkeligheden er motiverne knyttet til sult kommer fra psykologiske og fysiologiske årsager.

Biologiske motiver

En af de fire motiver forbundet med sult er biologiske, siger Flathead Valley Community College. Maven signaler (som din mave knurren når du har sult pangs) og oral stimulation (f.eks. Når du smage noget lækkert) udgør begge biologiske motiver for sult. CCK er et hormon, der står for cholecystokinin, som opfører sig som en neurotransmitter, der sender et signal til receptoren websteder i din hypothalmus. Disse receptor sites er forbundet med både sult og spise, forklarer, hvorfor du pludselig føler sultne.

Teorier om sult

Motivation for sult er også blevet forklaret som visse teorier, rapporterer Flathead Valley Community College. For eksempel; glucostatic teorien om sult, som blev foreslået af ernæringsekspert Jean Mayer, hævder, at sult er forårsaget af glukosemetabolismen i celler falder under specifikke niveauer, stimulere folk til at spise. En anden teori, Lipostatic teorien af Gordon C. Kennedy, foreslår, at sult er reguleret af kroppens lager af kropsfedt. For nogle personer får at opbevaring af kropsfedt dem til at spise for meget og udvikle fedme.

Psykologiske motiver

Den psykologiske motiv bag sult kan relateres til tre ting: sikkerhed, sikkerhed og endda ubevidste ønsker og begær. Det er muligt at spise selv kan være en måde at kompensere for psykiske og ubevidste behov, hævder Flathead Valley Community College. En måde at forstå dette er ved at analysere en person, der overeats. Hun kunne spise for meget enten isolere sig fra sine omgivelser eller blive mindre attraktivt for at lykkes i undgåelse af mennesker.

Spiseforstyrrelse

Selv en spiseforstyrrelse kan være et motiv, der er forbundet med sult, angiver Flathead Valley Community College. For eksempel; spiseforstyrrelse af bulimi nervosa udstiller sig selv hvis du spiser store mængder af kalorie-rige fødevarer, som du derefter udvise fra kroppen ved opkastning eller ved hjælp af afføringsmidler for at have afføring. Til tider, indtager en person, der lider af bulimi nervosa så meget som 50.000 kalorier over en kort periode. Årsagerne til denne motivation til at spise er kulturelle og sociale samt mulige genetiske faktorer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com