Hvordan til at sænke blodtrykket hurtigt og effektivt

09/25/2011 by admin

Hvordan til at sænke blodtrykket hurtigt og effektivt

Der er måder at sænke blodtrykket hurtigt og effektivt. Forhøjet blodtryk, også kendt som hypotension kan være yderst farlige for dem, sundhed, og det er vigtigt at finde naturlige måder at sænke blodtrykket. Dårligt helbred i det kardiovaskulære system kan tendens til at medføre en stigning i blodtrykket. Hjertet er hvad pumper blod, så støtter et sundt hjerte funktion er en start.

Instruktioner

• Få daglig motion. Overvægt kan føre til en stigning i blodtrykket. Især når du spiser fødevarer, der ikke er særligt sundt til tider. Det er vigtigt at få daglig motion, og der bør omfatte løb, jogging, løbebånd, eller svømning. Gå til en lokal gym, og få motiveret til at tabe nogle vægt og komme i bedre form. Aktivitet hjælper når sænke blodtrykket.

• Spis fødevarer at sænke blodtrykket og ændre din kost. Undgå at mængden af salt i din kost. Hvis du bruger salt, eller skal, derefter bruge havsalt i stedet. Stadig begrænse dit forbrug. Undgå at spise en masse smør, mættet fedt, masser af mejeriprodukter og fastfood. Undgå at drikke alkohol, hvilket øger blodtrykket.

De fødevarer, du skal spise mere af er fisk, fuldkorn, grøntsager, bælgfrugter, nødder og frugter. Du kan kød, men begynde at spise magert kød. Ikke Spis rødt kød. Skinless Tyrkiet og kylling er gode for dig. Du kan gøre en krydderurtesauce, annonce lidt mere smag. Hvis du er madlavning med olier, derefter bruge olivenolie. Olivenolie vil hjælpe sænke blodtrykket. Cook med hvidløg så godt.

• Tage de rette kosttilskud. Omega-3 fiskeolier er, hvad du leder efter. Dette vil sænke dit blodtryk, og er den rigtige olie til at tage. Læger kan selv anbefale at du tager dem. Jeg ville ikke få medicin, bruge fiskeolier, medmindre din læge kraftigt rådgiver forskelligt. Du kan bruge hvidløg samt til at sænke blodtrykket, det virker fantastisk. Drik 8-10 kolde glas vand dagligt. Drik grøn te, hævdede at være den sundeste drik i verden. Få omkring fem kopper i du dagligt. Forskning har sagt, at det sænker blodtrykket 65% i midterste ældre mennesker. Jer skønt savn en ordentlig kost til at følge med, hvis du vil sænke blodtrykket hurtigt og effektivt. Medicin vil ikke gøre det alene, du nødt til at sætte i indvielsen at gøre det selv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com